Cautare

82 de rezultate pentru "sante rm sarat" (8.36 secunde)
Iar cinci seroptipuri (16,18,31, 33 si 45) sunt la originea a peste 80% dintre tumorile de acest tip, scrie site-ul Destination Sante.
Este interzisa folosirea produselor ce au in compozitie p-synefrina persoanelor care fac efort fizic si celor care urmeaza tratamente contra hipertensiunii, cardiopatiei sau depresiei, femeilor insarcinate, copiilor si adolescentilor, mai precizeaza Top Sante.
Plasturele, testat pe rozatoare, s-a dovedit eficient timp de noua ore, scrie site-ul Top Sante. Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord (SUA) au aplicat pe rozatoare suferinde de diabet tip 1 plasturi transdermici cu micro-ace de dimensiunea cililor.
Top Sante mai face referire si la alergiile provocate de compusii organici semi-volatili folosind datele indicate de Observatorul privind calitatea aerului interior, un organism din Franta.
Aurelia Constantin, medic internist la Clinica Christian Sante din Bucuresti. Un risc foarte mare de accident vascular au pacientii hipertensivi obezi, sedentari, fumatori, alcoolici, cu valori crescute ale colesterolului si cei care au un istoric familial de hipertensiune sau de boli de inima.
Descopera si tu universul BIO prin produsele din gama Cereal BIO - marca a grupului Nutrition & Sante Franta, lider european in alimentatia BIO si dietetica.
Lovitura de gratie data de PD a fost momentul in care primarul orasului Ramnicu Sarat, Constantin Ghinioiu (foto), social democrat cu state vechi, a trecut in barca democratilor cu tot cu viceprimar si consilieri.
Liderul PLD Theodor Stolojan a fost intrebat sambata, in timp ce se afla intr-o vizita electorala in piata centrala din Ramnicu Sarat, de ce nu a venit si cu vedeta porno Alina Plugaru, care si-a anuntat recent intentia de a se inscrie in formatiunea liberal-democrata.
Gustul si nevoia de dulce este mult mai mare decat cel de sarat, de a acru, de amar. V-as recomanda sa rugati pe altcineva sa faca drumul spre magazin.
- Bacterii arsenofage - in lacul sarat Mono Lake din California, SUA. - Bacterii intr-un lac de asfalt de pe insula caraibeana Trinidad.
Ieri, Partidul National Taranesc Crestin Democrat a comemorat trecerea in eternitate a liderilor taranisti Iuliu Maniu si Ion Mihalache, care au murit in penitenciarele comuniste de la Sighet si Ramnicu Sarat in 1953 si 1963.
Voiculescu a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Ramnicu Sarat, ca are relatii foarte bune cu Adrian Nastase si ca acesta nu si-a spus inca ultimul cuvant pe scena politica.
Popescu, consilierii exclusi din PDL sunt din localitatile Glodeanu Sarat, Glodeanu Silistea, Scutelnici ori Pogoanele, "unde au fost probleme deosebite".
Mariana Bitang s-a nascut la data de 3 august 1962 in orasul Ramnicu Sarat. A studiat la Academia de Educatie Fizica si Sport (1981-1985).
Saramura deversata atunci a ajuns in paraul Sarat din localitate, afectand un numar foarte mare de locuinte. O masura de stramutare a familiilor afectate a fost construirea de locuinte in Copacelu.
Acelasi lucru este valabil si in cazul trenului accelerat 1871 pe relatia Constanta-Galati pentru zilele de 27, 28, 29, 30 aprilie si 1 mai, dar si al trenului accelerat 12654 pe relatia Marasesti-Bucuresti Nord, cu plecare din statia Marasesti (ora 17.00) si opriri in statiile Focsani, Rm.
Acelasi lucru este valabil si in cazul trenului accelerat 1871 pe relatia Constanta-Galati pentru zilele de 27, 28, 29, 30 aprilie si 1 mai, dar si al trenului accelerat 12654 pe relatia Marasesti-Bucuresti Nord, cu plecare din statia Marasesti (ora 17.00) si opriri in statiile Focsani, Rm.
Cele mai multe bilete pentru aceasta categorie sint pentru Lacu Sarat, unde, in cel de-al treilea trimestru al anului, isi pot trata afectiunile reumatismale 383 de persoane.
De asemenea inspectorii au gasit peste marinat expirat, dar si icre ambalate cu eticheta rupta chiar in dreptul termenului de valabilitate. Nu a lipsit din peisaj nici pestele sarat sau marinat fara niciun fel de marcaj.
"Anul acesta, se va continua programul de modernizare si retehnologizare a statiilor de transformare, in conformitate cu prioritatile companiei, stabilite prin Planul de perspectiva, dintre care mai importante sunt lucrarile din statiile Gutinas (110 kV), Bucuresti Sud (110 si 10 kV), Cernavoda, Isalnita, Gura Ialomitei si Lacu Sarat", au afirmat reprezentantii Transelectica.
google-analytics.com