Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (3.82 secunde)
Eugen Nicolaescu desfiinteaza directiile de sanatate publica judetene si casele judetene de asigurari de sanatate Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca in perioada urmatoare vor fi desfiintate directiile de sanatate publica judetene si casele judetene de asigurari de sanatate.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Reforma din sanatate intre prioritate si penibilitate", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Cardul de sanatate", pe care o puteti citi in continuare. De foarte multi ani, poate mai bine de un deceniu chiar, se vorbeste despre introducerea unui card de sanatate la nivel national.
Cele opt teste din portofoliu au rolul de a promova o atitudine proactiva in ceea ce priveste starea de sanatate si vizita la medicul specialist, pentru a identifica din timp potenĂˆâ€ºtialii factori de risc.
UNIQA a lansat recent asigurarea privata de sanatate iMed, un produs complet si flexibil, care pune accent pe preventie si care incurajeaza un stil de viata sanatos, cu sport si alimentatie corecta. Romania este pe ultimul loc in Europa in privinta asigurarilor medicale de sanatate.
Guvernul Zero continua distrugerea sistemului de sanatate pe modelul Boc.
Sanatate este raspunsul oricarui locuitor al plaiurilor mioritice cand este intrebat ce-si doreste cel mai mult. ... Dar ceea ce se intampla acum in sistemul de sanatate, aceasta criza devenita cronica, parca tocmai asta vrea sa confirme.
Expozitia, intitulata Traditie si Sanatate, promova, sub mottoul Omul - purtator de traditie si beneficiar al sanatatii, domenii precum terapiile naturale, medicina bio-informationala, arhitectura verde sau agricultura organica, biodinamica. ... Multi dintre cei care au intrat pe poarta centrului sau si-au rezolvat problemele de sanatate.
Presedintii celor doua Comisii de Sanatate din Parlamentul Romaniei, deputatul Mircea Ifrim (PRM) si senatorul Dan Sabau (PNL), au precizat ieri ca bugetul pentru sanatate pe 2007 este cel mai bun buget de pana acum, dar nu suficent in comparatie cu tarile din UE.
Democrat-liberalul a plecat pentru un Pact National pentru Sanatate, considerand necesara reevaluarea sistemului asigurarilor sociale, dar si a relatiei ministerului cu CNAS (Casa Nationala de Asigurari de Sanatate). "Adica o reforma reala si de profunzime, pentru a face din sanatate, cu adevarat, o prioritate nationala", a incheiat Secasan.
Ieri, zeci de constanteni s-au inghesuit, inca de la primele ore ale diminetii, la birourile Casei Judetene de Asigurari de Sanatate pentru a-si depune cererile in vederea obtinerii cardului european de sanatate.
Decizia primita de conducerea unitatii de la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) a fost anuntata ieri tuturor sefilor de sectie din spital.
Și cu alte ocazii am mai vorbit de aici de la tribuna Senatului despre necesitatea finanțarii corespunzatoare a sistemului public de sanatate din Romania.
Magda Marincovici) DNA, sesizata in legatura cu nereguli comise in proiectul cardului de sanatate Corpul de control al premierului sesizeaza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, ceea ce a avut ca efect neimplementarea proiectului si provocarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte CNAS Lucian Duta.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata " Prioritate pentru SANATATE, ca-i mai buna decat toate!", pe care o puteti citi in continuare.
In declaratia politica de astazi doresc sa va atrag atentia asupra importantei sustinerii continue si fara retineri a reformei sistemului de sanatate romanesc initiata de Cabinetul condus de Victor Ponta.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata ',, Un pas decisiv pentru eficientizarea și transparentizarea Sistemului Public de Sanatate", pe care o puteti citi in continuare.
Pentru ca dincolo de toate celelalte politici sociale, dincolo de toate serviciile publice, investitia in Sanatate este cea care ne va diferentia ca tara europeana dezvoltata si civilizata.
Magda Marincovici) Sistemul de sanatate va economisi aproximativ 300 de milioane de euro, dupa recalcularea pretului medicamentelor aflate pe piata din tara noastra, a anuntat presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, la Health Forum, organizat de Intact Media Group, eveniment consacrat imbunatatirii sistemului de sanatate, tinand seama ca Romania este codasa in Indexul European al Sistemelor Medicale Dupa Paste, medicamentele ar putea fi mai ieftine, in medie, cu aproximativ 20%.
Toti vorbim despre dreptul copilului la sanatate si implicit la servicii de sanatate. ... Serviciile de sanatate si reabilitare sunt greu accesibile, nu sunt intotdeauna de calitate, tin cont de necesitatile persoanelor cu dizabilitati in mica masura si nu sunt la preturi abordabile, mai ales pentru grupurile de risc.
google-analytics.com