Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix’’, aflat la a 10 editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini. Recunoscut la nivel mondial, conceptul de fitness anti aging Cardio Mix, ca si metoda de antrenament - pregatire fizica, creste pierderea in greutate si in special creste procesul de remodelare a corpului cu efecte pozitive generale de sanatate. ( XXXI Fims Sports Medicine World Congress Puerto Rico). Cel care a creat acest concurs este renumitul specialist in fitness si pregatire fizica Mihai Dragomir - creatorului primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept . Performantele celor care au participat la editiile precedente ale programului sunt uimitoare : mai slabi cu 15 kilograme in patru saptamani, 20 de centimetri mai putin in talie, haine cu doua trei masuri mai mici .Iata ce spun concurentii:
‘’In primul rand vreau sa multumesc echipei CardioMix si sponsorilor programului pentru sansa de a participa. Programul Cardio Mix Slabeste sigur si Natural m-a ajutat atat pe plan fizic cat si sipitual. Dupa doua luni de antrenament pot spune ca rezistenta mea la efort a crescut considerabil ca urmare a programului in trepte initiat de mihai. Initial antrenamentele erau lejere dar pe masura ce avansam deveneau din ce in ce mai solicitante. In al doilea rand am reusit sa ma las de fumat (cu ajutorul life coacher - ul nostru) si datorita programului de antrenament de la sala. Cele doua luni alaturi au trecut repede dar schimbarile in modul meu de a ma percepe pe mine si antrenamentele pe care le voi face pe viitor s-au schimbat in bine. Multumesc tuturor.Cu drag, Diana Done
Gigi Jiga : "Cardio Mix a fost salvarea pentru ca m-a salvat de la diabet! Cand am venit la Cardio Mix aveam 140 de kg ,am slabit , am reusit sa imi pun sub control diabetul, eu si zic la l-am vindecat pentru ca din septembrie nu mai iau medicamente de diabet . Dupa ultimele schimbari de "look" chiar am probleme reale sa nu mai mai recunoasca lumea pe strada "
Mihai Ionescu Tautu - Multumesc intregii echipe Cardio Mix si in primul rand domnului Mihai Dragomir cel care a scos untul din noi, cel care ne-a sustinut mereu si ne motiva "hai ca dau o tava de mici la final" , cel alaturi de care simteam "ploaia" in sala de antrenament si simteam ca zburam pe unele miscari , cel care avea grija mereu sa nu ne accidentam, cel care a facut 5 concurenti sa simta intr-adevar ca traiesc si sa vada ce e cel mai important in viata si anume sanatatea "Dumnezeu a facut omul sa se miste , sa simta ca traieste ...". A fost o experienta de neuitat din care am invatat enorm , am descoperit un nou stil de viata mult mai sanatos in care pot sa si zbor daca vreau...
Despre program iti spunem ca vei avea in doar 4 saptamani alt stil de viata, alt corp ,alta gandire, o stare superioara de bine. ‘‘SLABESTE SIGUR SI NATURAL" este provocarea care se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa intre intr-un program complex si complet de reformare a stilului de viata. Evenimentul concurs promoveaza stilul de viata bazat pe echilibrul fizic si moral, schimbarea mentalității, educatie alimentara, schimbarea modului de viata nu numai individual ci și familial . Regulamentul de inscriere si conditiile de participare le poti gasi pe site -ul www.cardiomix.ro sectiunea blog sau sectiunea concursului Slabeste sigur si Natural cu Cardio Mix. Programul tine deschise inscrierile pana pe 1 octombrie urmand ca in 18 octombrie sa aibe loc deschiderea oficiala a concursului . Perioada de desfasurare este 18 octombrie- 15 noiembrie iar inscrierile le poti face on line pe site-ul cardiomix.ro sau prin emial la office@ cardiomix.ro.
Partenerii si sponsorii concursului: Nutrizzia, Bebelu.ro. Romania Libera , Estiri.ro, Fundatia Pretuieste Clipa promoveaza si sustin aceasta actiune pentru a incuraja lupta cu kilogramele si lupta pentru un mod de viata sanatos.