Cautare

59 de rezultate pentru "sageata stejarul" (6.86 secunde)
A fost Moliceanu cand n-a mai vrut sa mearga la alegeri anticipate, iar daca Tariceanu era atat de tare, cand Stolojan s-a retras din cursa pentru presedintie, in mod normal, el si PNL cu sageata in sus veneau si spuneau ca Tariceanu merge mai departe, sa-l bata pe Nastase.
Sageata lui Cupidon i-a atins inima lui Eminescu, acesta fiind vrajit de farmecul femeii cu par bogat, de culoarea aramei si de ochii ei albastri.
Creatura s-a ridicat rapid, etaland o coada in forma de sageata si doua picioare. Entitatea parea sa aiba un con in jurul capului, pana pe grumaz.
Fara a intra prea mult in polemici, deputatul a trimis totusi o sageata otravita bine tintita: "Imi mai aduc si eu aminte ce se intampla inainte de 1989 si de ce era nevoie ca sa ajungi seful unei directii externe".
Iar contrabanda in sine a luat-o in sus si o va tine ca sageata liberala, dupa ce acelasi ministru a decis de capul lui sa creasca nejustificat de mult accizele STOP Vine-vine!
Cu toata disponibilitatea de colaborare insa, Dutu a tinut sa indrepte o sageata catre liberali, carora le-a transmis ca rezultatele de la alegerile europarlamentare ar trebui sa ii ingrijoreze si a apreciat rezultatele obtinute de PNG:
Dupa cum se stie, Organizatia de Tineret a PD-L a ales-o, saptamana trecuta, in functia de secretar general, pe fiica presedintelui Basescu.
"Ii mai trasmit o "sageata": acele doua casete exista. Atat", a mai spus liderul PC, fara a detalia in nici un fel pe marginea acestei fraze misterioase.
'Ne-am saturat cat ne-au furat' este mai puternic decat mesajul pe care il da un trandafir sau o sageata sau trei trandafiri sau un papagal?
La intrarea in Scornicesti dinspre Slatina, o placuta indicatoare, cu sageata spre dreapta, arata ca, la sase kilometri, se afla casa natala a lui Nicolae Ceausescu.
O noua sageata a social-democratilor la adresa presedintelui Traian Basescu a fost lansata de Viorel Hrebenciuc, liderul grupului parlamentar al deputatilor social-democrati.
El a trimis o sageata ironica spre Basescu, spunand ca daca ar avea doua oi "ar fi distractiv" sa i le tunda Traian Basescu.
Geoana nu s-a putut abtine si a trimis o sageata catre Ion Iliescu, amintind ca el nu va spune ca acesta in 2005, cand a pierdut sefia PSD in favoarea lui Geoana:
Ion Iliescu a lansat practic o sageata catre Palatul Cotroceni, aratand ca presedintele Traian Basescu nu este capabil sa uneasca romanii in jurul unui proiect, ci doar sa provoace "discordie nationala".'
"Ceea ce mi se pare infricosator este ca a fost o doamna, Luminita, s-a folosit numele ei, care a fost folosita ca sageata in privatizarea unor societati, pe care le falimenta, dupa care le vindea pe piata imobiliara.
Protocolul de fuziune prin contopire intre PNL si PDL prevede ca partidul rezultat se va numi PNL, iar semnul partidului este o sageata in cerc cu 12 stele si denumirea PNL, ansamblu intr-n patrat cu colturile rotunjite.
Prin modificarile aduse Legii vanatorii, arcul si sageata au fost scoase din panoplia armelor de vanatoare admise. Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), Vasile Lupu, a motivat decizia prin faptul ca modalitatea aceasta de a vana incuraja braconajul.
A urmat apoi Portul Constanta, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova, Otelul Galati, FCM Bacau, Steaua Bucuresti, FC National Bucuresti, Hapoel Bnei Sachnin, Maccabi Netanya si Sageata Stejaru.
Cum era de asteptat, Crin Antonescu nu a scapat prilejul de a-i trimite lui Basescu o sageata pe un subiect sensibil.
Totodata, Roseanu a spus ca va fi nevoie de achizitia a zece trenuri care sa circule pe aceasta linie, la un interval de 15 minute."Tinand cont ca vorbim de o linie electrificata, vor fi achizitionate rame electrice, asemanatoare ca aspect cu sageata albastra", a adaugat el.
google-analytics.com