Cautare

1871 de rezultate pentru "rosca marian" (6.38 secunde)
Senatorul PSD Miron Mitrea scrie pe blogul sau ca Marian Vanghelie a devenit din pata de pe obrazul PSD o "rana urata, hidoasa", "care face un imens rau partidului".
Premierul Emil Boc respinge ideea primirii lui Cristian Diaconescu si a lui Marian Sarbu in cabinetul sau. In legatura cu inlocuirea ministrului Muncii cu Marian Sarbu si a celui de Externe cu Cristian Diaconescu, premierul Boc a dat dezmintire.
Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu sunt primii patru in ierarhia care va fi semioficializata la o conferinta extraordinara a UNPR, pana la consfintirea lor in functii, undeva in toamna.
Inainte de Craciun, aflat intr-o vizita la PSD Bacau, Ponta a facut o declaratie care le-a cazut foarte greu lui Ion Ilescu, Adrian Nastase si Marian Vanghelie, primii doi fiind pana mai ieri-alaltaieri, sustinatori de baza ai actualului presedinte pesedist.
De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive. De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive de 5 stele la Hotel Phoenicia din Capitala:
Gestul lui Vanghelie poate crea o problema din punct de vedere politic Intr-o emisiune la Realitatea TV, Titus Corlatean a criticat gestul lui Marian Vanghelie de a asocia PSD cu un demers al Elenei Udrea si al lui Gabriel Oprea.
Presedintele interimar al Moldovei, Marian Lupu, a ajuns astazi la Bucuresti, pentru prima data in vizita oficiala in Romania, de cand ocupa prima functie in statul de peste Prut. ... Sper ca guvernele celor doua tari sa reactioneze rapid", a spus Traian Basescu, la intalnirea cu presedintele moldovean, Marian Lupu.
Marian Jean Marinescu, Adina Valean si Renate Weber sunt cei mai influenti eurodeputati romani.
Marian Vanghelie nu a vrut sa dea mai multe detalii intrebat despre eventuale tensiuni intre el si Miron Mitrea, avand in vedere acest atac.
De ce vrea Victor Ponta sa-l pastreze pe Marian Vanghelie in PSD Conform unor informatii aparute in presa, presedintele PSD a avut o intalnire la Bruxelles, la sfarsitul saptamanii trecute cu Marian Vanghelie pe tema nemultumirilor din PSD.
Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR. ... Am incercat doar sa ii reamintesc prin cate am trecut impreuna", a spus Marian Vanghelie.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
nu am fost fanul lui Victor Ponta si nu l-am sustinut, dar faptul ca in aceste zile a dat afara doi oameni (...) asta trebuie sa fie fermitatea cu care sa conduca Victor Ponta", a declarat Marian Vanghelie in discursul de inchidere a campaniei sale electorale pentru locale, sustinut la Sala Polivalenta in fata celor aproximativ 2.500 de participanti, citeaza Mediafax.
DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
Marian Baila valoreaza 8 milioane de dolari Omul de afaceri Marian Baila are o avere estimata la 7-8 milioane de dolari, acesta avind business-uri in comert, constructii, transporturi, productie si imobiliare. Marian Baila este proprietarul a 27 de hectare de teren intravilan in Galati, Tirgu-Jiu si Sibiu.
Marian Filimon, cel care le reprezinta interesele, este de parere ca HCL nr.
De asemenea, multe dintre plati si incasari, altele decat cele de intretinere, s-au facut tot fara intrunirea adunarii generale a proprietarilor, deci fara temei legal", a declarat Marian Giubelan, seful Serviciului coordonare asociatii, din cadrul Primariei Craiova.
Conteaza si preturile practicate, insa tinde sa conteze mai mult calitatea", a declarat Marian Vulcanescu, unul dintre asociatii firmei Pro Maestro. ... Astfel, daca fotografii amatori sunt mai mult sau mai putin pretentiosi, in general, cei profesionisti vor, potrivit spuselor lui Marian Vulcanescu, ca fotografiile sa fie foarte bine facute.
Managerul Marian Nicola a investit si în agroturism, prin Pensiunea „Cristian“ de la Perisor, care a luat anul trecut distinctia „Margareta de Aur“, pentru promovarea traditiilor locale.Marian Nicola se poate lauda ca si-a condus afacerea catre o cota de piata „frumusica“ în regiunea Olteniei.
google-analytics.com