Senatorul PSD Miron Mitrea scrie pe blogul sau ca Marian Vanghelie a devenit din pata de pe obrazul PSD o "rana urata, hidoasa", "care face un imens rau partidului".
Miron Mitrea este de parere ca un mare defect al PSD-ului, care i-a cauzat pierderi importante in ultimii ani, din punct de vedere al electoratului, este existenta "unui individ" precum Marian Vanghelie care "pentru ca are mintea odihnita" nu poate fi oprit din declaratii precum cele iesite la iveala zilele trecute.
"Ceea ce zice si face astazi Marian Vanghelie a ajuns sa fie catalogat drept definitoriu pentru PSD. Oare, vazand ce se intampla cu PSD, electoratul mai da doi bani pe noi? Cat de jos am ajuns, cat de jos mai vrem sa coboram?", se intreaba Mitrea pe blogul sau.
Acesta sustine ca de aceeasi opinie sunt si Ion Iliescu si Adrian Nastase, dar fiindca ilustrul Vanghelie este sprijinit de sus nu se poate face nimic in aceasta privinta. "Marian Vanghelie, pata de pe obrazul PSD, s-a transformat in rana. Incepand de ieri, cand pe ecranele tuturor televiziunilor rulau vorbele de duh ale lui Vanghelie la adresa unor colegi din partid, rana s-a deschis. Urata, hidoasa, in vazul intregii tari. PSD sufera acum din cauza unui individ despre care eu tot spun de doi ani de zile ca face un imens rau partidului. Un individ care, chiar daca are mintea odihnita, n-a inteles ca trebuie sa se opreasca. Un individ care, sa ne amintim, visa sa devina cel mai important om din Romania", sustine dezamagit Miron Mitrea.