Cautare

328 de rezultate pentru "romtelecom targoviste" (5.88 secunde)
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. ... In cazul RomTelecom, posibilul abuz care va fi investigat se refera la refuzul de acordare a accesului in reteaua proprie a operatului reclamant.
Autoritatea Nationala a comparat, pentru alegerea solutiilor optime, costurile pe care le-ar presupune solutiile de interconectare propuse de parti, respectiv interconectarea directa a retelelor celor doi operatori sau interconectarea indirecta prin intermediul serviciului de tranzit oferit de RomTelecom.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom.
"In prezent se afla in atentia noastra o hotarare de guvern, prin care se doreste ca societatii Romtelecom sa-i fie atribuit un contract pentru furnizarea de internet in toate scolile din Romania care nu au aceasta facilitate.
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. ... Mehedinti, se afla tot la parterul unei foste cladiri Romtelecom si functioneaza in recent inauguratul format Loco. ... Arad, la parterul fostei cladiri Romtelecom de pe Bdul.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start.
Romtelecom a avansat in primul trimestru al anului in curs cu 3,5% fata de perioada similara din 2006, la 19,8 milioane de euro.
Pe de alta parte, nici Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din tara, nu a stat pe loc.
CVR a intrat sub controlul UPC Romania in octombrie 2005, odata cu preluarea companiei Astral Telecom, care la randul ei a achizitionat-o de la Romtelecom, in aprilie 2005.
Sunt motive pentru suspendarea lui Traian Băsescu, dar nu este un obiectiv al PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste ca sunt motive pentru suspendarea lui Traian Basescu, ca depinde de comportamentul acestuia daca va fi sau nu suspendat, dar ca acesta nu reprezinta un obiectiv al PSD.
Auto.ro ne informeaza ca la Targoviste s-a deschis un Complex auto de 2 milioane de euro. Raiman Auto, un dealer al marcii japoneze Honda din Targoviste a deschis, recent, un complex auto integrat, in urma unei investitii de aproximativ doua milioane de euro.
Echipa de baschet feminin CSM Targoviste a castigat duminica, pe teren propriu, Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala competitiei formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti, scor 72-39 (36-19). ... CSM Targoviste recucereste Cupa Romaniei dupa o pauza de un sezon.
La Targoviste va fi construit o noua arena pentru echipa lui Gica Popescu! ... Pana sa vina Steaua, Dinamo, Rapid sau CFR la Targoviste, fanii trebuie sa mai astepte.
astazi, de la ora 18.00, urmand sa evolueze in deplasare, cu Chindia Targoviste, una dintre echipele care a aspirat si ea la locul 3 pana nu demult, partida contand pentru etapa a 27-a. "Mergem sa castigam la Targoviste, pentru ca trebuie sa ne atingem obiectul.
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Primul spectacol are loc in Capitala Romaniei (Bucuresti), al doilea se produce in capitala seculara a Tarii Romanesti (Targoviste), iar al treilea in "Capitala" Olteniei (Craiova).
Aglomeratie la Biserica Targului din Targoviste, unde sute de enoriasi au venit sa se inchine la icoana Sfintei Parascheva care plange. ... Preotul paroh al Bisericii Targului din Targoviste spune ca este a treia oara cand aceasta icoana ar fi inceput sa lacrimeze.
O femeie din Targoviste a fost accidentata mortal astazi pe o trecere de pietoni de la intrarea in oras, care insa nu era marcata corespunzator, intrucat in zona s-au desfasurat lucrari de asfaltare.
O fata de 17 ani a fost prinsa de jandarmi in timp ce consuma substante interzise langa un liceu din municipiul Targoviste. Jandarmii care parulau in zona unei scoli din Targoviste au observat intr-o masina mai multe persoane care fumau tigarete si care au devenit agitate la aparitia acestora.
Directorul ROMTELECOM Dolj si-a imprumutat ginerele cu 100.000 de euro Merita insistat putin asupra celor 20 de miliarde pe care, chipurile, SC DAGMAR le-ar fi platit in numerar catre SC LAURGEN drept contravaloare a benzinariei, pentru ca aceasta plata fictiva i-a facut pe multi sa se bilbiie in fata organelor de ancheta.
google-analytics.com