Cautare

213 de rezultate pentru "romtelecom dolce" (2.96 secunde)
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. ... In cazul RomTelecom, posibilul abuz care va fi investigat se refera la refuzul de acordare a accesului in reteaua proprie a operatului reclamant.
Autoritatea Nationala a comparat, pentru alegerea solutiilor optime, costurile pe care le-ar presupune solutiile de interconectare propuse de parti, respectiv interconectarea directa a retelelor celor doi operatori sau interconectarea indirecta prin intermediul serviciului de tranzit oferit de RomTelecom.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom.
"In prezent se afla in atentia noastra o hotarare de guvern, prin care se doreste ca societatii Romtelecom sa-i fie atribuit un contract pentru furnizarea de internet in toate scolile din Romania care nu au aceasta facilitate.
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. ... Mehedinti, se afla tot la parterul unei foste cladiri Romtelecom si functioneaza in recent inauguratul format Loco. ... Arad, la parterul fostei cladiri Romtelecom de pe Bdul.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start.
Romtelecom a avansat in primul trimestru al anului in curs cu 3,5% fata de perioada similara din 2006, la 19,8 milioane de euro.
Pe de alta parte, nici Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din tara, nu a stat pe loc.
Programul zilei de joi 28 iunie la Campionatul European de fotbal - EURO 2012, in Polonia si Ucraina, competitie care se desfasoara in perioada 8 iunie - 1 iulie: Semifinala 2 (Varsovia) : 21,45 (ora Romaniei): GERMANIA - ITALIA la TVR 1 si Dolce Sport 1.
Alaturi se afla Hotel Restaurant Dolce Vita. ... In dreapta, o zona impadurita desparte Hanul Vlasiei de vecinul sau, Hotelul Restaurant Dolce Vita.
• Un cititor ne-a semnalat, in jurul orei 19.00, ca providerul de cablu Dolce transmitea la acea ora emisia RTV-Ghita.
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a intrat in direct prin telefon la Dolce Sport si a explicat ce risca Rapidul dupa ce a cerut insolventa la tribunal, informatie publicata in premiera de www.dolcesport.ro acum trei saptamani si negata la acea vreme de Copos.
Vineri, 13 septembrie - Ceahlaul Piatra Neamt - FC Brasov, ora 19.00, Dolce Sport - Pandurii Targu Jiu - Dinamo, ora 20.30, Digi Sport Sambata, 14 septembrie - Steaua - Sageata Navodari, ora 19.00, Digi Sport Duminica, 15 septembrie - Corona Brasov - Gaz Metan Medias, ora 17.00, Digi Sport - Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna, ora 19.00, Digi Sport - Universitatea Cluj - CFR Cluj, ora 21.30, Digi Sport Luni, 16 septembrie - FC Viitorul - FC Botosani, ora 19.00, Digi Sport - Otelul Galati - Astra Giurgiu, ora 19.30, Dolce Sport - FC Vaslui - ACS Poli Timisoara, ora 21.30, Digi Sport
L-am urmarit pe Mutu in conferinta de presa de ieri de pe Dolce Sport. ... "N-am mai vazut asa ceva in fotbalul nostru", observa ziaristul Radu Oprisan in studioul Dolce.
In tur, scorul a fost 2-2. Steaua va afla vineri, la tragerea la sorti, adversara din play-off, LIVE pe Dolce Sport. ... dolce-sport.ro
GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:Echipele probabile: ... GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:
"La Dolce Vita" in centrul Tiraspolului Iar prin fata panoului electric trec camioane care par ca mai stau intr-un surub si jeepuri de lux, unele dupa altele.
El a mai spus ca televiziunea Vox News este retransmisa, incepand de luni, de operatori de cablu RCS&RDS si DCS si pe platforma digitala Dolce, a companiei Romtelecom.
In aceeasi perioada, Vlad Enachescu, directorul executiv al Telesport, a preluat functia de director general al Dolce Sport, o televiziune cu profil sportiv lansata in august 2009 de compania de telecomunicatii Romtelecom.
Dovada este ca jurnalistul integru reziliaza contractul cu Dolce (n-am nimic cu Romtelecom, dimpotriva, ei au fost destepti). Vom vedea toate meciurile de la campionatul european de fotbal pe TVR.
google-analytics.com