Cautare

2645 de rezultate pentru "rezultatele la facultatea de litere" (3.43 secunde)
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
Ritli Ladislau este noul ministru al Sanatatii Medicul bihorean Ritli Ladislau a depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Sanatatii, in fata presedintelui Traian Basescu.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "DROBETA" al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
pesedistii ardeleni, atac la conducerea partidului Președintele Camerei, totodată
pesedistii ardeleni, atac la conducerea partidului Presedintele Camerei, totodata lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formatiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fata de provocarile anti-romanesti.
Victoria avuta de PSD la alegerile parlamentare 2016 i-a adus liderului PSD popularitate, dar si un val de incredere. Romanii spera acum ca Dragnea ii va scoate din saracie cu programul sau de guvernare. ... De profesie este inginer, iar in politica a inceput sa fie cunoscut ca membru PD.
Alexandra Cruceru) Sevil Shhaideh, propusa de Liviu Dragnea pentru functia de premier al Romaniei, este stranepoata renumitului istoric Kemal Karpat, o somitate mondiala in problemele Orientului si, tocmai de aceea, a fost consultant a doi presedinti ai SUA:
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale.
Fermierii si lucratorii din pensiunile agroturistice din tara vor fi instruiti la Craiova, in scopul dobandirii de cunostinte noi impuse de Uniunea Europeana, precum si de tehnologii si practici moderne, necesare pentru a pune in valoare investitiile realizate cu fonduri europene.
De la inceputul acestei luni, Facultatea de Agricultura din Craiova este gazda unor cursuri ce au drept scop imbunatatirea pregatirii profesionale a fermierilor si lucratorilor din pensiunile agroturistice. Veniti din toate colturile tarii, acestia se gandesc deja la infiintarea unei asociatii.
Desi li se ofera sansa de a-si gasi un loc de munca, majoritatea somerilor prefera sa ignore posibilitatea de a munci.
Facultatea de Stiinte Politice si Stiinte ale Comunicarii a gazduit, luni dupa-masa, prima activitate a "Saptamanii europene a democratiei locale", desfasurata in cadrul Toamnei Oradene.
Conducerea financiara a Ford le-a explicat studentilor ce avantaje au sa faca practica la fabrica de la Craiova in aceasta vara. Cei care doresc sa invete afaceri de la producatorul auto pot trimite aplicatiile pana pe 15 iunie, iar"castigatorii"
Frumoasa prezentatoare Mihaela Serban, profesor, dar si realizatoare a mai multor emisiuni, gale de succes, precum: Gala Femei de Succes, Gala Celebritatile Anului, este studenta la o alta facultate!
Ubisoft, al treilea jucator ca importanta pe piata mondiala a jocurilor video pe calculator si console, a inaugurat marti noul studio de creatie din Craiova prin semnarea unui acord de colaborare cu Facultatea de Automatica.
Atentie mare la cumparaturile on line! Acesta a fost sfatul dat de Bogdan Marcel Pandelica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, prezent ieri la Craiova. In contextul economic actual, cumpararea produselor pe internet devine tot mai populara, mai ales ca permite, dupa caz, economisirea de timp si bani.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Relatii Economice Internationale, marti, 4 decembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
• Dupa Revolutie, a condus mai multe reviste si ziare, insa de la carma cotidianul "Evenimentul zilei" impune un stil diferit de a face presa, care-l consacra. • Intre 1980 si 1983 a fost redactor-sef adjunct la "Scanteia tineretului", iar pana la Revolutie a condus revistele "Secventa" si "Teatru".
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu: conferinta "Retorica declaratiei de dragoste".
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. Acesta a fost prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
google-analytics.com