Cautare

2645 de rezultate pentru "rezultatele la facultatea de litere" (3.96 secunde)
Rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European a umflat muschii democratilor. Victoria - asa cum o percep democratii - a fost subliniata si ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta de presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
Amniocenteza este o metoda medicala invaziva prin care se scoate, din sacul amniotic in care se afla bebelusul, o cantitate mica de lichid amniotic pentru a se face cateva teste genetice.
Hypoxi este o metoda revolutionara de remodelare corporala. A fost descoperita la sfarsitul anilor '90 de catre Dr. Norbert Egger in Salzburg si in prezent este folosita cu succes in peste 40 de tari din intreaga lume.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Bucurestenii pot beneficia de acces gratuit la internet in hipermarket-urile Carrefour Orhideea si Auchan Titan, in Magazinul Unirea, in zona FunLand de la etajul 4, in campusuri studentesti precum Universitatea Romano-Americana, in "Lounge", Facultatea de Automatica, Complexul Leu - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Academia de Studii Economice, Lacul Tei, Strandul Moghioros, Aeroportul Henri Coanda si in zona Universitatii.
Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia.
Proiectul "Europa tinerilor doljeni", care-i vizeaza in mod direct pe tinerii si studentii din Craiova, a debutat ieri la Casa de Cultura a Studentilor din Cetatea Baniei.
Cristian Presura, inventatorul roman angajat la Philips: Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor:
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Sunt persoane care, odata ajunse in anumite functii, simt brusc o nevoie acuta de recuperare a studiilor pierdute in vremea tineretii prea rebele. ... Adica, gandesc ei, pozitia de ales local sau nu numai, ii obliga la mai mult.
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
Desi l-a numit in functia de director al Cancelariei de cateva zile, prefectul de Olt, Daniel Sarpe, a facut prezentarea oficiala abia ieri, la sediul prefecturii, in cadrul unui intalniri intre mass-media si reprezentantii mai multor institutii.
Fostul presedinte al PD-L Targu Jiu, Marcel Romanescu, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului Gorj, in cadrul unei festivitati gazduite de Sala Maura, in prezenta a peste 70 de persoane.Marcel Romanescu a devenit de ieri subprefect al judetului Gorj.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al Judetului Constanta (ISU) selectioneaza candidati pentru Academia de Politie "A. ... Cuza" Bucuresti, - Facultatea de Pompieri, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Academia Tehnica Militara Bucuresti si pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj are, incepand de vineri, o noua echipa de conducere, la investirea careia a participat prefectul judetului, Florin Stancu, si subprefectul Cristian Sovaila.
Politicianul Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in localitatea Ciuta din judetul Caras-Severin. Cariera A absolvit Institutul Teologic din Sibiu in anul 1975 si managementul la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova.
google-analytics.com