Cautare

3263 de rezultate pentru "rezultate titularizare invatamant sibiu" (2.73 secunde)
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Evenimentul este cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu. SIBIU, hai sa facem istorie! RPG Security asigura paza si protectia celui mai mare concert din Romania " Forza ZU " sambata, 23 mai, orele 15.00, in Piata Mare din Sibiu.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din Romania este completat de Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timisoara, Targu Mures.
Cu rezultate mediocre.
Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata " Ce legitimitate are Klaus Werner Iohannis sa ofere altora lectii despre sistemul de invatamant?", pe care o puteti citi in continuare.
Basescu a avut inainte de ceremonia de investire a noului ministru o scurta intrevedere cu proaspatul detinator al portofoliului Educatiei, acesta din urma asigurandu-l pe presedinte ca va continua procesul de reforma din sistemul de invatamant romanesc. ... Principalele revendicari ale sindicalistilor din invatamant sunt:
El a sustinut ca, in forma inaintata Parlamentului, proiectul nu contine rectificarile bugetare stabilite de primul-ministru in urma discutiilor cu reprezentantii sindicatelor din invatamant. ... „Acordul cu sindicatele din invatamant va fi pus in aplicare in momentul in care greva va inceta.
Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Dolj, profesor Diana Busoi, "elevilor si profesorilor le-au fost puse la dispozitie de catre unitatea de invatamant gazda toate spatiile necesare. ... ), vor fi transportati la Scoala din Bistret, unitate de invatamant unde procesul educational se desfasoara in conditii optime.
Dupa cinci zile de vacanta petrecute in Turcia, parlamentarii din Comisia pentru invatamant au ajuns la concluzia ca au nevoie de o camera de joaca la Parlament, ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, ca "ciorba turca" nu este cine stie ce si au constatat ca au pus cateva kilograme pe ei din cauza baclavalelor.
Adrian Secrieru, consilier al PNG-CD, este nemultumit de faptul ca, desi este luna septembrie, banii alocati de la Guvern pentru reabilitarea institutiilor de invatamant din Galati s-au cheltuit abia pe jumatate.
Problema sigurantei in unitatile de invatamant, din punct de vedere al instalatiilor termice, ramane de actualitate, iar sistemul de invatamant romanesc ramane un adevarat pericol pentru elevi.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
"Politia Romana informeaza ca incep inscrierile in institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, precum si in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii care pregatesc specialisti pentru nevoile Ministerului Administratiei si Internelor.
17 institutii de invatamant din Oltenia isi vor inaugura, la sfarsitul lunii octombrie, atelierele de practica reabilitate cu fonduri europene, in cadrul Programului PHARE TVET 2003, care a beneficiat pentru aceasta regiune de o finantare de circa 2,7 milioane de euro.
google-analytics.com