Cautare

2830 de rezultate pentru "rezultate titularizare iasi" (3.10 secunde)
Auzim ca Organizatia de elevi a PD Iasi i-a trimis ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei, o numaratoare scolara, dupa ce acesta s-a contrazis cu un grup de elevi dintr-o scoala din Braila in privinta numarului de stele de pe steagul Uniunii Europene.
- V-ati lansat albumele la Iasi si la Bucuresti, unde ati avut mai multe cantari. - Da, asa este, am cantat in scolile din Iasi, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la spitalul Budimex din Bucuresti si la Spitalul Fundeni din Bucuresti.
Un barbat din Iasi, in varsta de 44 de ani, a fost gasit mort intr-un autoturism Audi A6, la aproximativ zece kilometri de municipiul Galati. ... "Este vorba despre un barbat de 44 de ani, din Iasi, care are o plaga impuscata in zona gatului, dar care este desfigurat.
Substantele etnobotanice au devenit un adevarat cosmar pentru un tanar de 22 de ani din Iasi! ... Medicii spun ca, in mai putin de 30 de ore, patru tineri extrem de agresivi, care consumasera substante etnobotanice, au ajuns la spitalul de urgenta din Iasi de politisti si jandarmi.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.
CFR Cluj a castigat meciul de pe teren propriu cu Poli Iasi, scor 2-0, in direct la Digi Sport 1, in prima etapa din SuperLiga, editia 2023-2024.
Superliga, etapa 1 CFR Cluj - Poli Iasi 2-0 Au marcat: ... Andrea Mandorlini POLI IASI (4-3-3): Jankov - Martac, Fl.
Superliga, etapa a 18-a Poli Iasi - Farul 2-3 Au marcat: ... POLI IASI: Lung - Martac, Samayoa, Katanec, R. Ispas - A.
Superliga, etapa a 23-a Poli Iasi - U Cluj 1-0 (0-0) A marcat: ... Poli Iasi: Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Saghiri, Garobbio, Jatoba - Mihai, Harrison, Ion Rezerve:
Superliga, etapa a 28-a FCU Craiova - Poli Iasi 1-1 (1-1) Au marcat: ... Giovanni Costantino POLI IASI (4-4-2): Ailenei - Martac, Bouhenna (cpt.), Fl.
Superliga, etapa a 30-a Otelul - Poli Iasi 1-1 (0-1) Au marcat: ... Dorinel Munteanu Poli Iasi: S. Lung Jr. - Martac, Fl.
Superliga, etapa 2, play-out Botosani - Poli Iasi 2-1 Au marcat: ... Bogdan Andone Poli Iasi: Lung - Martac, F. Ilie, Samayoa, Stefanovici - A.
hai sa nu zic de faliment, dar destul de precare si le-am adus in topul firmelor, am rezultate, cunosc problemele Constantei, sunt un bun administrator si un bun manager, am taxele platite la zi, am toate firmele pe profit in 2007.
Granicerii moldoveni au informat verbal, ieri dimineata, autoritatile romane ca toate vamile din judetele Iasi, Vaslui si Galati au fost inchise.
Printre aceste societati se numara si Tractorul Brasov, Nitramonia, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova si Antibiotice Iasi, despre care seful AVAS spune ca "este cea mai ispititoare firma pe care o avem in portofoliu".
Daca in Germania si Elvetia (mai nou si in Romania, datorita modulului ecologic al inventatorului Danut Staicu) la mare trecere sunt casele ecologice, dorinta unui colectiv, ce reuneste cercetatori de la Universitatile Tehnice din Cluj si Iasi, este de a construi un automobil ecologic, mai exact un automobil care sa nu polueze electric si electromagnetic.
Nici virusul nu a stat degeaba si am descoperit care mutatii ale lui salbatice care ne pun in situatia de a face un prescreening inainte de inceperea tratamentului in asa fel incat sa stim exact ce dam pacientului, pe ce perioada si cu ce rezultate", a declarat Streinu-Cercel.
de rezultate fals pozitive de doar 3%. ... Iliev (Iasi). ... Initial, nu a existat posibilitatea de a face Dublul Test pe un analizor certificat FMF, deoarece in Iasi nu exista un laborator dotat conform recomandarilor FMF.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
Primul an al Revolutiei Alexandru Ipsilante, impreuna cu revolutionarii lui din Batalionul Sacru, trece Prutul si ajunge la Iasi. ... Dar ambitiile si disputele intre politicienii si militarii greci au rezultate dezastruoase.
google-analytics.com