Cautare

8225 de rezultate pentru "rezultate titularizare concurs 2009 salaj profesori romana" (2.95 secunde)
Doi tineri salajeni sunt cercetati in stare de libertate, de catre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al IPJ Salaj, pentru punerea in circulatie a unor bancnote falsificate, infractiune care se pedepseste cu inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.
Acest proces de recalculare nu a fost unul de majorare a pensiilor, ci de asigurare a unui raport de echitate intre toti pensionarii din sistemul public de pensii, a precizat directorul executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii (CJP) Salaj, Florian But.
Animalele din cele 36 de localitati afectate de recentele inundatii, din judetul Salaj, vor fi vaccinate impotriva antraxului, bacteria avand o incidenta mai mare in zone inundabile,unde pot fi transportati sporii care provin din cadavrele animalelor deja bolnave.In regiuni infectate prin spori, bacilul antraxului poate persista in pamant zeci de ani, provocand imbolnaviri numeroase primavara si in anii cu precipitatii abundente.'In toate localitatile afectate de inundatii am dispus vaccinarea animalelor impotriva antraxului, iar dupa curatarea namolului, toate gospodariile vor fi dezinfectate', a declarat, miercuri, Mircea Martin, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj.Conform acestuia, autoritatile locale au contracte cu o firma specializata care, va ridica animalele moarte, pentru incinerare.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Sanatatea si Educația din Salaj, exemple de manageriat in folosul oamenilor Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Spun cu mandrie ca investitiile in Sanatate derulate in judetul Salaj pot fi exemplu pentru intreaga tara.
Postul de director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat de Minodora Vasiliu, a fost scos la concurs prin Agentia Nationala a Functionarilor Publici, concursul urmand a avea loc in perioada 15-18 noiembrie.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Piesa se joaca la teatrul din Sibiu, actuala sala Thalia, fiind prima data cand pe scena se juca un spectacol in limba romana.
Sigur, multi dintre ei, profesori, profesori universitari si chiar academicieni au diplome de licenta, de terminare a unei facultati umanistice a anilor 50, dar ce se intampla, ce nu se invata si mai ales ce se recomanda, ce se interzicea drastic 0 ca sa nu zic ce se calomnia, ce se murdarea si ce se injura de-⁠a dreptul in acei ani in aceste inalte institutii de formare a tinerilor?
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Iar putinii profesori adevarati pe care ii mai avem au mainile legate. ... Mai toti politicienii nostri, da, sunt "profesori" - nu de gimnaziu, nu de liceu, ci profesori universitari.
Cele cateva zeci de profesori, experti si monitori de calitate care au realizat sute de subiecte, ar fi trebuit sa-si primeasca banii in termen de 45 de zile de la postarea pe site-ul Ministerului Educatiei a subiectelor pentru bacalaureat.
De cind domnul Trandafir a iesit la pensie inainte de a beneficia de ordonanta guvernamentala a vremurilor noastre, invatamintul romanesc a dat ortul economiei de piata, de parca toata activitatea din tara noastra s-ar desfasura strict intre bancomat, de unde domnii isi iau salariile, si oala cu ciorba in care savirsesc veniturile domnilor profesori.
de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana. ... Acestea ar fi in doar cateva cuvinte, liniile de forta ale emisiunilor difuzate in cei 50 de ani de existenta a programului in limba romana.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
scoaterea posturilor la concurs astfel incat la terminarea rezidentiatului medicii sa fie ajutati sa se angajeze la spitale cu deficit de personal si sa fie descurajata ramanerea lor in marile centre universitare fara post (asa cum se intampla in prezent);
google-analytics.com