Cautare

5369 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 hunedoara calarasi" (8.71 secunde)
Realitatea din Calarasi informeaza: Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Este vorba despre cladirea care adaposteste sediul Prefecturii judetului Calarasi. ... 389, primarul orasului Calarasi, Gh. ... Ciconi Desigur, in functie de evolutia vremurilor si cazul cladirii Prefecturii de la Calarasi a reprezentat un punct de mare atractie, pentru vizitatori si nu numai.
Un proiect in serial in spatiul virtual Traiesc in Calarasi de peste o jumatate de veac. ... - Aici Centrul de radioficare Calarasi!
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Jurnalul de Calarasi : DELEGATIE BULGARA LA PRIMARIA MUNICIPIULUI CALARASI Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a primit, joi, 16 aprilie, vizita unei delegatii bulgare, condusa de prefectul Silistrei, Stoyan Bonev.
Observator de Calarasi: ... Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Jurnalul de Calarasi: ... FESTIVALUL MONDIAL DE UMOR DE LA CALARASI â€" PARTICIPARE MONDIALA!
Imaginea Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Calarasi se va schimba in totalitate Pana la finalul acestui an se intentioneaza finalizarea lucrarilor la intrarea din corpul A al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi.
JURNALUL DE CALARASI: ... Povestea Podului Calarasi-Silistra a inceput inca de pe vremea lui Ceausescu. ... Acum, dupa mai multe incercari de amplasare a proiectului podului, ba la Calarasi, ba la Teleorman, s-au bagat pe piata si turcii care vor podul pe la Calarasi.
In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta la sediul PSD Calarasi pentru anuntarea oficiala a candidatilor de la locale, Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a avut un discurs destul de taios la adresa unuia dintre candidati, primarul in functie, Daniel Stefan Dragulin.
Obiectivul meu este acela de a dezvolta judetul Calarasi (Autor: Catalin Nitu) Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, se declara multumit de suma alocata judetului nostru:
Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata. ... Undeva prin februarie 2015, mi-am creat o pagina de facebook, pe care m-am gandit sa postez poze si clipuri video ce reprezinta orasul meu, Calarasi.
Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Calarasi, la ora bilantului (Autoare: Monica Ghiorghe) Peste 100 de membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Calarasi s-au reunit in sala de sedinte a Protoieriei, pentru a dezbate activitatea acestei institutii, pe anul 2015.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare. ... la sefia PSD Calarasi nu va fi aleasa ea, ci Doru Ioan Taracila, sau un protejat al acestuia.
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
CAREU DE ASI LA CALARASI Pe site-ul Pagini de istorie locala, omul de cultura calarasean CONSTANTIN TUDOR a publicat un text emotionant despre o intalnire din anul 1994 a calarasenilor cu 4 scriitori, personalitati de calibru ale culturii romane:
Turistii vin la Calarasi in principal pentru pescuit, vanatoare, sporturi nautice si echitatie. ... Gradina Zoologica din Calarasi a cunoscut o rapida crestere devenind una dintre cele mai mari gradini zoologice din Romania, atat ca suprafata cat si ca numar de specii.
Atitudinea din Calarasi informeaza: Ciprian Pandea/PSD Calarasi: ... PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
google-analytics.com