Cautare

8513 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul constanta" (4.45 secunde)
Cu toate ca democratii au putut rasufla linistiti in aceste saptamani, ba chiar trag sperante ca eventualele alegeri anticipate ii vor gasi tot pe functii si vor ramane si pe mai departe "ancorati" in problemele institutionale din Constanta, pentru Narciz Amza viitorul nu suna tocmai cumsecade.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Agitatie mare in sanul PDL Constanta.
proximativ 20 de membri ai Organizatiei de Tineret a PD-L Constanta au organizat joi o conferinta de presa in fata sediului filialei judetene a partidului, pentru a-si exprima solidaritatea cu cei zece membri exclusi din partid, dar si cu alti colegi amenintati cu excluderea.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
Nivelul datoriilor neachitate de RADET Constanta catre sucursala locala a Electrocentrale SA (CET) se ridica in prezent la peste 800 mld. ... La randul lor, consumatorii din municipiul Constanta au datorii pentru energia termica furnizata de CET prin intermediul regiei de distributie a agentului termic, in cursul iernii precedente.
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Desi la nivelul judetului Constanta sunt multe masini care ajung la cumparator prin intermediul acestor retele, nu exista nici un fel de dosar deoarece, in prima faza, masinile sunt inmatriculate acolo unde li s-a facut vama si anume, cu precadere, in Bucuresti sau in judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare.
Pana la mijlocul lunii ianuarie, PD-L Constanta trebuie sa-si constituie, in prezenta Biroului Permanent Judetean, birourile municipale si orasenesti.
Radu Mazare, liderul PSD Constanta, a declarat joi ca este posibil ca Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea, sa candideze pentru un post de deputat in judetul Constanta.
Gheorghe Albu, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta. ... Si cum sa nu fie de bun augur acest proiect al ministrului Gheorghe Flutur, de vreme ce a copt ideea la Constanta, cu "ajutorul" specialistilor si cercetatorilor de aici!
Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura si-a facut bilantul de sfarsit de an cu privire la subventiile acordate in anul 2006 pe raza judetului Constanta. ... Astfel ca, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Constanta a acordat fonduri celor care si-au asigurat terenurile agricole.
Peste 50% din suprafata agricola cultivata din judetul Constanta a fost declarata calamitata din cauza secetei, intr-un raport intocmit de o comisie formata dintr-un inspector din cadrul Corpului de Control al Ministerului Agriculturii precum si din specialisti ai Directiei Agricole si Dezvoltarii Rurale (DADR) Constanta si depus la ministerul de resort, a declarat pentru "Replica" Boris Parpala directorul DADR Constanta.
9:35 Circulatia rutiera pe DN 1 (E60), intre localitatile Ciucea si Poieni din judetul Cluj, si pe DN 1J, intre Garbau si Capusu Mare, a fost oprita joi, la ora 09,00, in urma prabusirii unor copaci pe carosabil din cauza vantului puternic, potrivit unei informari a Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politie Romane, scrie Agerpres.bLa aceasta ora, autoritatile clujene lucreaza la taierea si indepartarea copacilor, pentru ca traficul rutier sa fie reluat in cel mai scurt timp.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
Dupa ce fusese aproape dat disparut, senatorul PSD de Constanta (!) Cristian Diaconescu s-a prezentat vineri, cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, intr-o conferinta de presa.
La Sala Mare a Prefecturii Constanta s-a desfasurat ieri un seminar dedicat informarii agentilor economici constanteni cu privire la oportunitatile de finantare nerambursabila a IMM-urilor din fonduri guvernamentale, organizat de Oficiul Teritorial pentru IMM si Cooperatie si de CCINA.
Producatorii agricoli din judetul Constanta ar putea aborda sistemul italian de cooperative.
google-analytics.com