Cautare

14321 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 bucuresti" (3.65 secunde)
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat recursul declarat de primarul Capitalei impotriva deciziei Tribunalului care, in ianuarie 2009, a anulat ordinul lui Sorin Oprescu de concediere a lui Virgil Carstea (foto), fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
In scopul punerii de acord a numelor unor statii de metrou cu realitatile actuale ale Municipiului Bucuresti si promovarii personalitatilor romanesti cu contributii deosebite la dezvoltarea stiintei si tehnicii, S.C.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
Compania Great United Trading Romania, care opereaza pe plan local magazinele de imbracaminte si accesorii Time Out, a intrat faliment la sfarsitul anului trecut, potrivit datelor Tribunalului Municipiului Bucuresti. ... Constanta, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Galati, Ramnicu Valcea si Sibiu.
ROMSILVA) ca ar exista un conflict intre Primaria Capitalei si Romsilva pe tema unui proiect pentru o gradina zoologica de 60 ha in Bucuresti, amenajata dupa model occidental.
La data de 26.05.2011, politistii, sub indrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au efectuat 7 perchezitii domiciliare in Bucuresti, de unde au fost ridicate acte de infiintare si functionare, acte contabile si stampile ale mai mutor societati comerciale, fiind indisponibilizate 259 usi de exterior, 77 de usi din lemn pentru interior, 320 de pachete plinta bambus, 1068 de cutii parchet lemn masiv, 60 de cutii feronerie si 128 de cutii parchet lemn masiv.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
"M-am intors in tara cu o cariera in mediul economic privat ale carei rezultate si competente au fost pe deplin apreciate si rasplatite in ultimii 15 ani.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
In 2009, la alegerile prezidentiale s-au infiintat 3.750 de sectii speciale.
El a mai spus ca, in anul 2009, Familia Regala a fost in prima linie a vietii publice, sustinand sute de actiuni in tara si in strainatate, si i-a asigurat pe romani ca, in 2010, ea va fi prezenta in Bucuresti si in intreaga tara, precum si in Europa, incercand sa aduca un viitor mai bun romanilor.
Ministrul Economiei anunta inca din declaratia de avere din decembrie 2009 ca are o casa in constructie care, iata, acum este gata.
A absolvit Facultatea de Istorie-Filosofie a Universitatii Bucuresti in 1985. In perioada 1985 - 1989, a fost doctorand al Universitatii Bucuresti la specialitatea Istorie veche universala. ... A fost ales presedinte al PNL la Congresul din aprilie 2009, fiind preferat contracandidatului sau, fostul premier Calin Popescu-Tariceanu.
In mandatului lui Emil Boc, Liviu Dragnea a fost Ministrul Administratiei si Internelor (februarie 2009 - februarie 2009). ... Apoi a inceput sa studieze in Bucuresti la Facultatea de Transporturi. ... In 2009 este numit Ministrul Administratiei si Internelor.
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori. ... Panoul publicitar amplasat lânga constructie arata ca beneficiarul lucrarii este o firma din Bucuresti, Klyos Media SRL.
Rata somajului a urcat la 4,9% in ianuarie 2009, fiind cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea din luna anterioara, iar numarul total al somerilor inregistrati a crescut cu 41.
se va derula programul pentru organizarea Targului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, TIMM 2009, evenimentul dispunand de un buget de 1,450 milioane lei.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste apicultorilor ca termenul limita pentru depunerea cererilor de plata pentru actiunile realizate in anul 2009 si care sunt prevazute in Programul National Apicol este 15 august 2009.
google-analytics.com