Cautare

2784 de rezultate pentru "rezultate minimath 2019 drobeta turnu severin" (7.14 secunde)
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere. ... au plecat din Turnu Severin spre localitatea Portile de Fier II.
Pentru a-l retine politistii de frontiera mehedinteni au fost nevoiti sa execute un foc de avertisment."Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu Severin au prins in flagrant o persoana care bracona in perioada de prohibitie in fluviul Dunarea, pe directia localitatii Simian.
Ministrul finantelor, Varujan Vosganian, a declarat vineri, in timpul unei vizite la Combinatul de Apa Grea de la Drobeta Turnu Severin, ca, in momentul de fata, se cauta amplasamente in tara pentru noi reactoare nucleare, energia atomica fiind singura sansa de independenta energetica a tarii."Probabil ca la Cernavoda ne vom opri la reactorul nr.
Amical la Severin Pandurii Targu Jiu va disputa astazi, de la ora 17.00, la Drobeta Turnu Severin, un meci de verificare in compania divizionarei secunde Gaz Metan Severin.
Severin a intervenit azi noapte cu un ofiter, sapte subofiteri, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de lucru cu apa si spuma, in municipiul Dr. ... Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier.
Mircea Geoana prevede ruperea Aliantei, iar Adrian Severin considera prestatia Monicai Macovei la Parlamentul European drept „neconvingatoare si de natura sa creeze noi suspiciuni“ Deputatul Adrian Severin, seful delegatiei de euroobservatori ai PSD, a criticat ieri modul in care a fost gandita componenta delegatiei romane care a participat la sedinta de prezentare a proiectelor de rapoarte pentru Romania si Bulgaria ale raportorilor Parlamentului European.
Situatia reclamata de PNL Caras-Severin privind incalcarea de catre PD a protocolului Aliantei va fi clarificata in cursul acestei saptamani, in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean de conducere al Aliantei, a declarat Sorin Frunzaverde, presedintele PD Caras-Severin.
Eurodeputatul PSD Adrian Severin a fost chemat de urgenta la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a da explicatii in legatura cu inregistrarile aparute in publicatia britanica Sunday Times, informeaza Realitatea TV. Severin a fost chemat de liderul PSE din Parlament.
Cum au procedat jurnalistii britanici, travestiti in falsi lobbyisti pentru a-l atrage in capcana pe Adrian Severin Intr-o discutie online pe site-ul publicatiei Sunday Times, unul din jurnalistii care au realizat investigatia incognito a povestit ca publicatia detine mai multe ore de inregistrari in care Adrian Severin si ceilalti doi europarlamentari "sunt dispusi sa fie angajati pe bani pentru a modifica legislatia".
Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe. ... M-am dus la Severin sa fac treaba, nu in plimbare!
Faptul ca au acelasi obiectiv, respectiv ocuparea locului trei la finalul stagiunii, este un motiv suficient pentru ca formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina sa se "dusmaneasca"
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am prezentat un surprinzator contract, incheiat in octombrie 2019, intre armata americana si organizatia TTSA, pentru examinarea unor obiecte presupuse a fi recuperate din OZN-uri prabusite.
In 2019, PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata (Autoare: ... Al.I.Cuza a anticipat desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier si sustine ca in 2019 PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata.
Programul acestei aliante, intitulat "Agenda 2019", cu 12 obiective: ... Ponta propune ca PSD si ACD sa inregistreze juridic, conform legii partidelor politice si in vederea indeplinirii cerintelor articolului 103 din Constitutia Romaniei, o alianta politica ce isi asuma Agenda 2019.
A fost lansat calendarul Pirelli 2019. Ce femei celebre au pozat 4 femei celebre, Gigi Hadid, Laetitia Casta, Julia Garner si Misty Copeland sunt vedetele calendarului Pirelli 2019, lansat la Milano.
Ora de iarna va tine din 28 octombrie (duminica) 2018 pana pe 31 martie 2019 (duminica). ... Ultima trecere in 2019 Pana in aprilie 2019, fiecare tara trebuie sa anunte daca intentioneaza sa aplice in mod permanent ora de vara sau pe cea de iarna.
VINERI, 8 FEBRUARIE 2019 - 12:00 - 20:00 - 12:00 - Deschiderea expozitiei - 13:00 - 14:00 - SALA A - Elena Zoltareanu:
Duminica, 9 iunie 2019, intre orele 16:00 - 21:00, in Gradina Botanica din Bucuresti va avea loc evenimentul intitulat: Noaptea Privighetorilor Bucuresti 2019. ... In 2019, la peluza Italiana, va canta, din nou, formatia instrumentala Pro Nobile, cu lucrari compuse de Mozart, Enescu, Bach.
Cursurile anului scolar 2019 - 2020 incep luni, 9 septembrie, si sunt dispuse pe durata a 35 de saptamani.Structura anului scolar cuprinde semestrul I (9 septembrie - 20 decembrie 2019) si semestrul al II-lea (13 ianuarie - 12 iunie 2020). ... 21 decembrie 2019 - 12 ianuarie 2020;
Turnu Magurele, Str. ... • Linia N120 va functiona intre ,,Depoul Militari" si ,,Turnu Magurele", pe traseul: ... Rahovei-Turnu Magurele". ... Turnu Mǎgurele.
google-analytics.com