Cautare

61528 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dambovita" (6.65 secunde)
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nevoia de a sustine si actiona pentru dezvoltarea infrastructurii judetului Dambovita.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Observ ca nu-i iese din cap cuvantul bolsevic. ... Stiu ca e trist din cauza USL si are si de ce sa fie.
"Stiu foarte bine ca cei care au condus Romania si judetul Dambovita in ultimii ani au foarte multi bani, au foarte mult tupeu si incearca acum sa se ascunda in diverse locuri si sub diverse culori.
In urma cu trei luni de zile am demarat seria unor interpelari adresate dumneavoastra in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, pe subiectul starii drumurilor judetene.
Dambovita: ... Organizatia PSD Dambovita strange semnaturi in vederea declansarii procedurilor legale pentru organizarea unui referendum ce are ca principal scop inlaturarea din functie a primarului municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a declarat, luni, pentru AGERPRES, presedintele executiv al PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.
Fostul presedinte al PSD, Ion Iliescu, a avut mai intai o discutie cu conducerea PSD Dambovita, intalnire in care liderul a fost pus la curent cu ultimele evolutii din cadrul organizatiei. ... Filiala Dambovita trebuie sa redevina o organizatie castigatoare.
La doar o zi dupa ce o tanara si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, o noua tragedie a avut loc sambata, in Bucuresti.
Nici la Paris nu e asa scump." • "In 2008 erau facute doar vreo 33 de exproprieri din 93 cate trebuiau facute. ... In 20 de minute se va putea ajunge din Militari in Baneasa, in conditii de trafic normal." • "Oamenii inteleg foarte multe, daca stai sa le explici.
Este un examen pe care il urmaresc cu atentie si cu real interes celelalte 26 de state membre ale U.E. ... Un eventual esec la acest sever examen, in timp, presupune aparitia unor urmari nefaste. Dar, cine sunt chemati sa sustina acest examen?
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
google-analytics.com