Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (3.16 secunde)
In februarie 1998 directorul executiv al Alcoolprod, Cristian Nechita, cu acordul presedintelui Consiliului de Adminsitratie al societatii, Adrian Cornel Bologa, a incheiat un contract extern de vinzare-cumparare cu SC BIP SRL Chisinau, reprezentata de Ion Baranciuc.
Ei au drept de folosinta si la conducte petroliere, porturi si docuri. În urma deciziei Curtii Internationale de Justitie de la Haga si a scandalului privind contractul de exploatare pentru 30 de ani incheiat cu firma Sterling Resources Ltd care a precedat-o, Agentia Nationala de Resurse Minerale (ANRM) a publicat pe site-ul sau cel de-al 11-lea act aditional si nota de fundamentare a HG care a stat la baza intelegerii.Potrivit actului aditional incheiat pe 12 noiembrie 2008, ANRM a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.„Contractul de explorare si impartire a productiei din perimetrele XIII Pelican si XV Midia prevede explorarea, pe contul si riscul partenerilor straini, a suprafetelor contractuale si, in caz de reusita, exploatarea zacamintelor descoperite in comun cu o entitate reprezentand statul roman, in cote procentuale de impartire a costurilor si a productiei convenite in contract“, se arata in Nota de fundamentare postata pe site-ul ANRM, cu precizarea ca durata acordului petrolier este de 30 de ani de la data intrarii in vigoare, cu drept de prelungire cu pana la 15 ani.Actul aditional permite unei terte parti sa deruleze operatiuni miniere in aceste perimetre atat timp cat acestea nu intra in conflict cu operatiunile petroliere acordate Sterling.
Tineretului, firma cu care, in 2005, Global Video Media SA incheie un contract de consultanta si promovare pentru Realitatea TV.
Primaria Bucovat nu are contract de salubrizare, desi se afla la o aruncatura de bat de Craiova. ... a facut demersuri pentru aprobarea locatiei unei gropi de gunoi, dar Sanepidul nu a fost de acord, a vorbit la primaria craioveana pentru incheierea unui contract cu salubritatea etc.
Cel putin asa sustine edilul-sef care, la presiunea opiniei publice, a facut cunoscuta o parte din celebrul contract de executie de aproape 300 de miliarde de lei, semnat cu UTI International.
La intrebarea ca de ce nu au fost implicate firme mai mari, cu legaturi traditionale cu Pentagonul, o parte din raspuns sta in suma alocata (in total 22 milioane de dolari), atat de mica in comparatie cu cheltuielile militare obisnuite incat s-a comentat ca era un contract de arahide.
Nu putem sustine o persoana implicata intr-un contract considerat de Marea Britanie fraudulos, cum este cel legat de achizitionarea celor doua fregate, contract care este semnat de domnul Maior din partea romana.
Delatorii au legat un contract incheiat de firma la care este angajat Mircea Basescu cu declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la samsarii energiei electrice.
am un contract de management cu ministerul. Este un contract intre parti, pe care daca ministrul va vrea sa il intrerupa, asta e. ... Am si un contract individual de munca, iar asta imi da dreptul sa raman la Canale Navigabile, depinde acum si pe ce post.
Premierul Emil Boc (foto) a acuzat luni Guvernul Tariceanu ca a actionat cu premeditare in afacerea Sterling, pregatind inca din 2007 ordonanta de urgenta care a permis transformarea unui contract de explorare in contract de concesiune si a anuntat ca ordonanta mai poate fi respinsa de Parlament.
„Controlul are drept scop verificarea respectarii legislatiei privind acest contract“, a declarat ieri presedintele Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM), Gelu Maracineanu, precizand ca un astfel de control a fost initiat luni si la Agentia pe care o reprezinta.
Acesta va avea un mandat de pana la patru ani si va avea contract de management cu sefii ierarhici superiori respectiv cu ministrul sau cu seful agentiei pe care o reprezinta.
Este al doilea contract pe care Al Stom Company il primeste de la DADL in mai putin de un an, aceeasi firma fiind aleasa, in iulie 2008, tot in urma unei cereri de oferte, sa realizeze lucrarile de regularizare a vailor Agigea si Lazu, in schimbul sumei de aproape 895.
Vicepresedintele PRM si directorul de campanie a lui Vadim, Marius Marinescu, a spus ca PRM avea contract cu Teatrul Odeon, dar ca directorul institutiei le-a transmis ca nu se poate face lansarea. ... Sigur ca avem un contract.
Un astfel de contract, in valoare de 72,8 de milioane de euro, a fost incheiat pentru reabilitarea sistemului de termoficare a municipiului Iasi.Un alt contract, cu o durata de 29 luni si o valoare totala de 11 milioane euro, a fost incheiat pentru amenajarea zonei de agrement Ciric, din Iasi, si dotarea acesteia cu plaje si piscine, fantani arteziene, teren minigolf, fotbal si tenis, debarcader si telescaun.Reprezentantii Guvernului si cei ai autoritatilor locale au mai semnat si un contract in valoare de 7,79 milioane euro, pentru reabilitarea, modernizarea si dotarea a cinci scoli speciale din judetul Iasi, destinate persoanelor cu dizabilitati.
In legatura cu pensiile, trebuie sa pun din nou accentul asupra semnificatiei nerespectarii unui contract. ... In acest sens, el incheie un contract cu statul. Acest contract a fost incalcat de catre statul roman.
Eliminarea prevederilor referitoare la Contractul Colectiv de Munca, perioada de proba de 90 de zile, contract individual de munca pe o perioada de 36 de luni si amenzi de pana la 100.000 de lei sau pedepse cu inchisoarea pentru munca la negru sunt principalele modificari prevazute in proiectul Codului muncii.
"Exista un contract pe zece ani cu firma Luxten, care a concesionat pe aceasta perioada tot ce inseamna iluminat public - mentenanta, extindere. ... N-are nici o legatura, ci e vorba doar de o rata din acel contract. ... Nu ne jucam, pentru ca exista un contract cu clauze precise!
Romaero Bucuresti a incheiat cu societatea americana Lockheed Martin un contract-cadru cu o valoare de pornire de 30 de milioane de dolari pentru modernizarea a 4 avioane Hercules C-130 din dotarea Armatei romane.
Asigurarea bunului ce face obiectul unui contract de leasing este incheiata in favoarea finantatorului, dar plata primelor de asigurare cade in sarcina utilizatorului.
google-analytics.com