In cadrul unei ceremonii care a avut loc recent, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a conferit companiei SONIMPEX SERV COM cel de-al doilea titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, de aceasta data pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana" - toate fara conservanti si fara aditivi alimentari.
Compania SONIMPEX SERV COM a primit primul titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru Magiunul de prune Topoloveni la data de 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta. Distinctia a fost inmanata de catre Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.
Ca urmare a inovarii permanente pe segmentul alimentelor functionale (benefice pentru sanatate) si diversificarii productiei din ultimul an, compania va primi pentru a doua oara acest titlu pentru intreaga sa gama de dulceturi fara zahar adaugat sau conservanti, realizate dupa o reteta speciala inregistrata la OSIM sub numele de "Topoloveana".
In aceasta gama intra: Dulceata de capsuni, Dulceata de cirese negre, Dulceata de visine, Dulceata de afine ecologice, Dulceata de gutui, Dulceata de prune cu migdale dulci ecologice. De asemenea, titlul mai este acordat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana", fara conservanti si fara aditivi alimentari (E-uri).