Cautare

192 de rezultate pentru "reviste" (9.28 secunde)
Este vorba de un volum de eseuri si articole pe teme fotbalistice si general-sportive, ce fructifica experienta de peste un deceniu a autorului, de cronicar de fotbal al principalelor cotidiane si reviste de sport din Romania.
"Daca Mourinho credea ca este Special One cand antrena la Inter inseamna ca nu a intalnit-o pe Adelina" xxx Adelina a primit, de-a lungul timpului, multe solicitari de a poza nud in reviste dedicate barbatilor:
Magda Marincovici) In mai putin de un an, trei articole stiintifice, publicate in reviste prestigioase, pledeaza pentru renuntarea la stransul mainii, mai ales in mediul spitalicesc, pentru a reduce astfel riscul transmiterii germenilor de la o persoana la alta.
In prezent ARBOmedia Romania are in administrare aproximativ 200 vehicule media: 4 canale TV, 33 publicatii locale, 15 reviste centrale si peste 140 de site-uri Internet.
In primavara acestui an, Google a mai avut o incercare, oferind spatii in reviste IT precum PC Magazine sau Maximum PC.
Cele mai cunoscute metode de promovare a unui site sunt prin intermediul motoarelor si directoarelor de cautare, prin e-mail (liste, ziare electronice, anunturi publicitare, liste de discutii), prin schimb de bannere, prin oferirea unor premii sau off line (ziare, reviste, afise, fluturasi etc.).
Insa, la fel ca si in cazul serviciilor matrimoniale care isi faceau publicitate in reviste sau ca cele "reale", unde doritorii puteau intra intr-un birou si se puteau inregistra, problema cea mai mare pentru serviciile matrimonialele online a fost identificarea segmentului de populatie carora li se adresau (vaduvi, persoane in varsta, etc).
Au fost privati chiar si de ziare si reviste in editii tiparite. Li s-a permis in schimb sa foloseasca telefonul clasic si sa faca lecturi din carti si li s-a cerut sa tina un "jurnal" despre starile resimtite in urma privatiunilor.
"Studiul ne-a aratat ca jumatate dintre cei care detin o tableta prefera sa citeasca ziare, reviste si carti pe un ecran decat pe hartie", a declarat Carolina Milanesi, vicepresedinte pe segmentul de cercetare la Gartner.
Naspers, infiintat in Africa de Sud in anul 1915 ca publisher de ziare si reviste, s-a dezvoltat de-a lungul timpului la nivel mondial printr-o strategie agresiva de achizitii, in prezent fiind unul dintre principalele grupuri media din Africa.
Recent, acestea, triate din reviste si publicatii de specialitate, au fost dezbatute si publicate intr-un raport numit "Outlook", tinandu-se cont de impactul pe care l-au avut asupra cititorilor si de probabilitatea ca ele sa se si indeplineasca.
In Google Play veti putea accesa inca 600,000 de aplicatii pentru a urmari postul TV preferat, a citi carti sau reviste sau a va juca cele mai noi jocuri.
Partenerul, Editura CD Press, prin revistele Terra, Doxi si Pipo va oferi participantilor la atelier si nu numai, reviste educationale.
Aceste ziare, aceste reviste erau ale unui patron. Patronul se numea UTC sau PCR. Astazi, sunt unii care spun: "De ce-ai lucrat matale la revista UTC-ului?".
Toate scandalurile privind piese de teatru, reviste, carti, au izbucnit din cauza scriitorilor si a intelectualilor. Ei se parau. Ce?
• Dupa Revolutie, a condus mai multe reviste si ziare, insa de la carma cotidianul "Evenimentul zilei" impune un stil diferit de a face presa, care-l consacra.
Organizatorii vor lansa primul numar al primei reviste dedicate bijuteriei contemporane. In weekendul 16-17 noiembrie, revista se afla la targul Autor, iar apoi, o data la doua luni, in spatiile prietene Autor.
Am oferit cadou la acest targ reviste ca Lumea credintei si Lumea monahilor, dar si iconite cu Parintele Arsenie Boca si Maica Domnului Petromita (nefacuta de mana) din Athos, Schitul Prodromu.
Vedeta si-a dorit sa impartaseasca si altor viitoare mirese povestea ei de dragoste, dar si de strateg al propriei nunti. Despre Burda Media Bucuresti Burda Media Bucuresti este editura cu cel mai extins portofoliu de reviste din Romania.
Modelele sunt scoase din anumite reviste de moda si gandite de sotia mea si de cele doua fiice ale noastre, Reka, de 33 de ani, si Tunde, de 30 de ani", ne-a spus Gheorghe Denes.
google-analytics.com