Sport.ro: O romanca in TOP 100 cele mai DOTATE iubite de fotbalisti din lume!

Revista Nuts a publicat top 100 cele mai DOTATE iubite de fotbalisti din lume.
Iubita lui Peter Crouch, Abbey Clancy iesit pe locul 1. Asta dupa ce Abbey a fost desemnata de Nuts si cea mai sexy iubita de fotbalist din lume.
Adelina Chivu, sotia lui Cristi Chivu, este pe locul 38. "Daca Mourinho credea ca este Special One cand antrena la Inter inseamna ca nu a intalnit-o pe Adelina"

xxx

Adelina a primit, de-a lungul timpului, multe solicitari de a poza nud in reviste dedicate barbatilor: FHM, Playboy, Maxim. Pe toate le-a refuzat, desi ar avea ce sa arate. Dupa ce a devenit iubita lui Cristi Chivu, propunerile au inceput sa curga pentru Adelina, ea refuzandu-le, insa, pe toate:
‘‘Vreau sa fiu cunoscuta pentru munca mea, nu pentru ca am pozat goala intr-o revista. Am primit foarte multe propuneri, dar nu am dat curs niciuneia. Sunt si foarte pudica. Mi-ar fi rusine sa ma vada parintii mei dezbracata‘‘, a declarat Adelina.
Totusi, Adelina spunea ca ar accepta un pictorial de acest gen, numai daca ar fi lasata sa-si aleaga tinutele. "Voi accepta sa pozez in rochite, bluze etc. in nici un caz, nu voi poza in costum de baie sau desuuri sexy", a marturisit Adelina.