Cautare

192 de rezultate pentru "reviste" (8.31 secunde)
Le regasim la cele mai multe dintre asa-numitele persoane publice, adica la cei care fac bai de multime si apar peste tot, la radio, televiziuni, prin ziare si reviste de tot soiul.
Foarte putini au vrut reviste utile, de arhitectura sau design, si mai putini dorind sa se delecteze cu "Dilema" sau "22".
Mai ca n-au spus ca la nivel ministerial de fapt nu se doresc icoane in scoli, diriguitorii invatamantului romanesc multumindu-se cu actuala stare de fapt ce implica reviste porno citite pe sub banca de elevi la varste tot mai fragede.
Am citit de sute de ori aceste fraze in ziare, reviste, pe forumurile de internet, am ascultat aceste cuvinte de mii de ori in discutiile personale, in intalniri publice sau in cuvantarile oratorilor.
Bineinteles ca aparitia unor asemenea articole in reviste precum cele citate mai sus nu poate fi decat platita.
In opinia unora care analizeaza aceasta piata, vor mai ramane pe tarabe doar ziarele unor trusturi care-si permit pierderi pe acest segment, iar de tiparit se vor mai tipari reviste de specialitate, ziare cu distributie gratuita si carti.
Doctorii pun la indemana pacientilor filme comice, reviste cu glume, scenete umoristice, actori care se dau de-a dura, totul pentru amuzamentul celor internati acolo.
Exemplul lor ar trebui urmat de cei care se incapataneaza sa tina artificial in viata ziare si reviste, care au ajuns sa se distribuie gratuit in tren, sa fie vandute la sfert de pret sau sa fie date la schimb pentru hartie igienica.
am scos multe piese bune, am filmat primul videoclip, am pozat pentru coperta unei reviste renumite, am fost gazda multor evenimente muzicale (cel mai recent fiind Premiile Muzicale de la Bacau), am fost imaginea mai multor saloane de infrumusetare.
- Ce cursuri de fotografie ai facut sau ai invatat singur, din carti, reviste de specialitate, Internet? - Pana in momentul de fata nu am absolvit nici un curs de specialitate in acest domeniu.
Cand iese din casa parca este decupata din reviste! De la gentute si hainute si pana la coafura, totul este tipla.
Ele erau adesea plasate in reviste de lux, pe panouri publicitare stralucitoare sau difuzate ca spoturi publicitare la ore de varf la televiziune.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com