Actrita Manuela Golescu participa la targul organizat de Martisor si de Ziua Femeii, de la Sala Dalles. O puteti gasi si astazi, la etajul 1, pana la orele 20.00.
"Avem noutati editoriale pe care le promovam la targurile de carte, de evenimente si de cadouri, precum: Mormantul cald - marturii despre Parintele Arsenie Boca - Ed. Lumea Credintei, Parintele Arsenie Boca de preotul Ioan Sofonea, carte alcatuita de Ion Costin Manoliu, dar si CD-urile mele: "Te port in mine", "Luminile iubirii" si "Ce-i dragostea". Am oferit cadou la acest targ reviste ca Lumea credintei si Lumea monahilor, dar si iconite cu Parintele Arsenie Boca si Maica Domnului Petromita (nefacuta de mana) din Athos, Schitul Prodromu. La noi la stand gasiti la vanzare si 4 CD-uri Arsenie Boca si 3 DVD-uri (filme documentare despre Parintele Arsenie Boca)", a mai spus Manuela.
Aceasta este Ambasadorul unei noi culturi, in care oamenii sunt sanatosi si frumosi, "Live younger longer".
"Am cunoscut la targul de la Sala Dalles cateva persoane care vor participa la conferintele pe care le organizam, referitoare la promovarea noii tehnologii revolutionare pe baza cercetarii recunoscute prin trei premii Nobel in 1998", a adaugat Manuela Golescu.
Intre 13 - 16 martie, aceasta va fi prezenta la Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare de la Romexpo.