Cautare

573 de rezultate pentru "regionala" (2.98 secunde)
Reteaua regionala a ISP-ului este formata prin interconectarea ruterelor din diverse orase pe care le deserveste compania. ... Semnalele modulate (de fapt datele) sunt transferate la punctul de livrare (Point Of Presence, POP) al ISP-ului, unde sunt preluate din sistemul telefonic si transferate in reteaua regionala de Internet a ISP-ului.
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest "Oltenia" ar putea primi in curand bani pentru constructia unui sediu nou.
Savarsirea faptelor a fost facilitata de imprejurarea ca Udrea Elena putea influenta atat atribuirea fondurilor europene, cat si utilizarea ulterioara a acestora, avand in vedere comasarea in cadrul aceluiasi minister a activitatilor de dezvoltare regionala si a celor de turism.
Intre 5 si 7 februarie, vremea se va raci treptat, valorile termice devenind apropiate de normele perioadei, cu o medie regionala a temperaturilor maxime de 7 - 8 grade, in jurul careia se vor mentine pana la finalul celor doua saptamani de prognoza.
El a precizat ca UDMR vrea asocierea judetelor din ¥inutul Secuiesc, astfel incat in zona sa se creeze o entitate regionala puternica.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, lasa si ea la o parte respectul cuvenit superiorului sau si, in cunoscutul obicei al ministrilor democrati, il critica pe premierul Calin Popescu-Tariceanu pentru initiativa de constituire a unui colectiv de lucru pentru restructurarea si reorganizarea agentiilor de dezvoltare regionala.
Daca, in privinta incalzirii centrale, foarte putine dintre localitatile judetului indeplinesc conditiile impuse de lege, comuna Poiana Mare ar putea fi din nou propusa pentru a deveni oras deoarece, conform datelor furnizate de Directia Regionala de Statistica Dolj, are o populatie de aproape 12.000 de locuitori.
Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala (ARDR) a organizat sambata, 17 martie, la Targu Jiu, un seminar cu tema "Accesul Comunitatilor Rurale la Informatii despre Fondurile Structurale".
Din 1990 si pana in prezent, Florin Vodita si-a desfasurat activitatea in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la Ambasada Romaniei la Londra, la Departamentul pentru Integrare Europeana din cadrul Guvernului Romaniei (prin detasare), la Directia de OSCE si Cooperare Regionala - MAE, la Directia Cooperare Regionala si Politici Economice - MAE, si la Ambasada Romaniei la Berlin.
Datele finale centralizate de Directia Regionala Statistica releva faptul ca PSD a obtinut în judet aproape zece procente peste media pe tara, situându-se aproape la egalitate cu PD.Potrivit informatiilor furnizate ieri de reprezentanti ai Directiei Regionala de Statistica, cel mai mare scor la alegerile pentru Parlamentul European în Dolj l-a obtinut PD, cu 31,52% din voturile valabil exprimate.
Datele finale centralizate de Directia Regionala Statistica releva faptul ca PSD a obtinut în judet aproape zece procente peste media pe tara, situându-se aproape la egalitate cu PD.Potrivit informatiilor furnizate ieri de reprezentanti ai Directiei Regionala de Statistica, cel mai mare scor la alegerile pentru Parlamentul European în Dolj l-a obtinut PD, cu 31,52% din voturile valabil exprimate.
"A betona un oras intreg, a distruge fie si un singur pomisor, a invalui plajele si salba de lacuri limitrofe Marii Negre cu proiecte care mai de care mai poluante si mai moderniste, este mai mult decat o nerozie edilitar-urbanistica, este o sinucidere regionala, aducatoare de profituri imense unuia si aceluiasi grup de interese care roieste in jurul primarului Mazare!
Experienta Dorin Butunoiu este la primul mandat in cadrul Consiliul Judetului, iar din momentul in care a fost ales in aceasta functie imbina activitatea din CJ cu cea din cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud - Est Braila.
Acesta face parte din comisia doi a CJ, comisie care se ocupa de promovarea programelor integrate de dezvoltare parteneriala locala, judeteana, regionala si europeana.
"In plina criza economica si financiara si din pacate criza sociala si economica romaneasca accesul la cele 32 de miliarde de euro fondurile structurale de coeziune si sprijin pentru agricultura, dintre care peste 20 de miliarde sunt pentru dezvoltare regionala si recuperare de decalaje si reprezinta singurii bani gratis la care Romania poate sa spere ca va avea acces in viitorii ani", a mai spus Geoana.
Victor Bostinaru va fi membru deplin in Comisia pentru dezvoltare regionala (REGIO) si cea pentru petitii (PETI) respectiv supleant in Comisia pentru afaceri juridice (JURI); ... Viorica Dancila va fi membru deplin in Comisia pentru agricultura (AGRI) si supleant in Comisia pentru dezvoltare regionala (REGIO);
Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat ieri ca este important ca Romania sa prezinte doua-trei variante de comisar european, portofoliile vizate fiind agricultura, dezvoltarea regionala si transporturile. ... agricultura, transporturile si dezvoltarea regionala.
Membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est s-au intrunit ieri, 26 august a.
Potrivit MAE, oficialul roman a coprezidat prima reuniune a grupului de lucru al Comunitatii Democratiilor privind cooperarea regionala, alaturi de Chun Yung-woo, viceministru al afacerilor externe si comertului din Coreea de Sud.
Presedintele Traian Basescu a tinut sa intervina si sa clarifice faptul ca Romania nu vizeaza autonomia regionala, asa cum a spus Schmitt, ci o autonomie a comunitatilor in raport cu guvernul central.
google-analytics.com