Cautare

293 de rezultate pentru "raluca cioca" (8.26 secunde)
Comisia Culturii si Cultelor este reprezentata de deputatul Raluca Turcan, fostul senator Radu F. Alexandru si actorul Romeo Pop. Comisia de Relatii Internationale este formata din jurnalistul Sever Voinescu, Teodor Vatafu (consilier al lui Theodor Stolojan, fost secretar III in MAE) si deputatul Cezar Preda.
Sa nu mai folosim institutia Parlamentului ca o piedica impotriva actului de justitie", a afirmat Raluca Turcan. Reprezentanta PD-L nu a exclus insa posibilitatea ca si la sedinta de plen din 13 August sa nu existe cvorumul necesar pentru ridicarea imunitatii parlamentare a lui Nastase si Mitrea.
Cei cinci judecatori sunt Iulian Dragomir, judecator la Sectia Penala, Stefan Ciontu si Ioana Dragomir, ambii de la Sectia Comerciala, Magdalena Carmen Frumuselu, judecator pe rolul Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal, si Raluca Moglan, de la Sectia Civila si de Proprietate Intelectuala.
Presedintele BEC este judecatorul Stefan Ciontu, iar loctiitorul acestuia este judecatorul Iulian Ilie Dragomir. Ceilalti trei judecatori membri ai BEC sunt Raluca Moglan, Ioana Dragomir si Carmen Magdalena Frumuselu.
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a solicitat administratiei din Moldova sa opreasca sicanele la adresa jurnalistilor romani aflati la Chisinau si sa prezinte scuze acestora pentru tratamentul la care au fost supusi.
La lansarea candidatilor PD-L pentru alegerile europarlamentare au fost prezenti ministrii Vasile Blaga, Elena Udrea, Monica Iacob-Ridzi, candidatii Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Cristian Preda, alaturi de vicepresedintele PD-L Raluca Turcan si de primarii municipiilor Alba Iulia si Targu Mures.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Cluj a cerut, miercuri, Corpului 4 Armata Teritorial "Maresal Constantin Prezan" un punct de vedere oficial legat de o costumatie purtata de Elena Basescu la Cluj-Napoca, in data de de 3 iunie, in timpul campaniei electorale pentru europarlamentare, a declarat miercuri, Raluca Seucan, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.
Biroul Judetean interimar al TNL este completat de Ionel Dia, Marian Samoila, Sergiu Bratulescu, George Nicolae, Raluca Carsic, Gabriel Iorga, Viorel Teliceanu, Aurelian Balauta, Marius Zaganeanu si Ana Bumbaru.
Raluca Dumitriu si Marian Sultanoiu publica in Gandul un articol intitulat "Geoana a castigat Congresul mic. Nastase face rocada cu Ponta", pe care il puteti citi in continuare.
Raluca Turcan, care nu are vocatia de franctiror al lui Cristian Preda, a scris pe blogul ei ca decizia a fost luata "pe picior".
Solutia a venit nu demult, atunci cand voci precum Traian Basescu insusi, dar si Elena Udrea, Sever Voinescu, Cristian Preda, Raluca Turcan si alti cotrocenisti au decretat ca actuala conducere a partidului trebuie inlocuita cu intelectuali, sau macar "dublata", si asta inaintea congresului de anul viitor, lucru care ar fi posibil, teoretic, la un Consiliu National.
Printre cei felicitati se numara si seful Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Cristian Popovici, dar si actualul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni, Raluca Popa Stancescu.
Cred ca a fost bine nu doar pentru noi, ci pentru si romani care astazi mai au o speranta. Cantecele de sirena in care acesti oameni de la Traian Basescu la Raluca Turcan se vor inteti.
Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Cristian Boureanu si Valeriu Stoica si mai multi deputati si senatori. Acestia pledeaza pentru o noua strategie politica a partidului cu remanieri serioase, care sa asigure un suflu nou guvernarii, dar care sa nu prezinte riscul intrarii PDL in opozitie.
Aceasta propunere legislativa modifica Legea audiovizualului si a fost initiata de parlamentarii Raluca Turcan, Brandusa Novac (PD-L), Victor Socaciu, Madalin Voicu (PSD) si Cristian Topescu (PNL).
In sala s-au mai aflat si Teodor Baconschi, Valeriu Tabara, Raluca Turcan, Mircea Toader si Sulfina Barbu, precum si generalii Gabriel Oprea si Neculai Ontanu de la UNPR, partidul aliat al PDL, creat dupa alegeri pentru a asigura majoritatea parlamentara ce sustine actualul guvern.
"Uitandu-ma la ea, nu ma pot abtine si trebuie sa spun ca poate fi un veritabil Kill Bill al politicii romanesti", zicea Raluca Turcan.
Printre parlamentarii prezenti s-au aflat Sulfina Barbu, Raluca Trucan, Aura Vasile, Victor Surdu, Ioana Manolescu, Danut Liga, dar si ambasadorul Macedoniei la Bucuresti Ljupco Arsovki, transmite MEDIAFAX.
Este chiar ea, Raluca Turcan, nevasta sotului ei si sefa peste cultura, televiziune si radio la Camera Deputatilor, dat fiind ca este culta, televizata si radiodifuzata.
De remarcat ca aceste reactii au venit din partea aripii din PDL care a fost numita de presa drept cea pro-Traian Basescu, fiind vorba de Monica Macovei, Elena Udrea, Raluca Turcan, Sever Voinescu, Cristian Preda sau Sulfina Barbu.
google-analytics.com