Cautare

293 de rezultate pentru "raluca cioca" (3.57 secunde)
Am intalnit-o recent pe Raluca Moianu la Bali Spa Cornu, unde a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Matei Bals, Pavilion 4; - ProVita Imagistica 2, str. Racari nr. 8. Pentru informatii suplimentare: Raluca Mihaila / 0740.040.407 / raluca@theavocado.ro
Stimata doamna Raluca Pruna, Ministru al Justitiei nu va cer sa depuneti juramantul lui Hannibal, insemnand o obligatie sfanta ce nu trebuie uitata toata viata, ci doar, sa respectati Legea!
Raluca Tanase este foarte atenta la imagine si are grija ca tenul sau sa fie mereu impecabil, apeland la terapii specifice tenului si varstei sale.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat pentru News.ro ca pompierii au reusit sa stinga incendiul, iar in prezent lucreaza la decopertarea acoperisului.
Raluca Bereza de la Deltaica - Traditii Sanatoase din Tulcea participa cu un stand cu produse de calitate la Targul de Turism organizat la Romexpo in acest week-end.
Raluca Turcan, Ludovic Orban si Monica Anisie sunt doar cateva dintre numele care au votat impotriva unui guvern liberal cu PSD. ... Ciprian Ciucu, Ilie Bolojan, Florin Birta, Dan Motreanu, Monica Anisie, Ludovic Orban, Antonel Tanase, Raluca Turcan.
Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, spune ca din 26 noiembrie Romania nu va mai avea bani de pensii si salarii, pentru ca fondurile au fost luate de la Ministerul Muncii la rectificarea bugetara.
Florin Citu a raspuns, luni, atacurilor lansate de ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, care a spus ca din 26 noiembrie Romania nu va mai avea bani de pensii si salarii.
Scandal urias in PNL dupa ce ministrul Muncii, Raluca Turcan, sustine ca in Romania nu mai are, in acest moment, bani de pensii din cauza deciziilor iresponsabile ale premierului Florin Citu.
Raluca Turcan a declarat, marti, ca sunt si alte ministere au nevoie de bani de urgenta, nu numai Ministerul Muncii, si ca este nevoie de solutii urgente.
Dupa schimbul de replici acide din ultimele zile cu Florin Citu, ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a declarat marti seara, la Digi24, ca nu se asteapta sa fie data afara din partid pentru ca l-a atacat pe presedintele PNL si i-a cerut demisia.
Raluca Turcan insista in continuare ca nu mai sunt bani pentru pensii: "Ziua de astazi va dovedi ca este adevarat ceea ce am spus este adevarat!"
Raluca Moianu a avut parte de o incercare foarte grea din partea vietii, dupa ce aceasta a ramas fara tata, dar si sotul ei.
Cristi Pulhac si sotia, Raluca, si-au botezat micutul in secret, iar evenimentul a fost restrans. Cristi Pulhac a facut primele declaratii in exclusivitate la Antena Stars si a marturisit ca nu au avut prea multi invitati si au vrut sa fie un eveniment intim.
Un autoturism care mergea spre Ploiesti a intrat pe contrasens unde a intrat in coliziune cu o duba, care apoi a iesit in afara partii carosabile, cazand de la doi metri intr-o rapa, a declarat Raluca Brezeanu, purtator de cuvant al Politiei Prahova.
Cantareata, impreuna cu sotul si cei 5 copii au renuntat la vila de lux si s-au mutat intr-un apartament. Cat li s-au redus cheltuielile, aflam acum de la Raluca, ex-Angels.
Raluca de la trupa Angels face primele declaratii despre divort. Artista lamureste toate zvonurile care au aparut prin presa. Care este adevarul.
Moartea tatalui a doborat-o la pamant pe Raluca Podea. ... Raluca nu ar putea intra in casa tatalui ei, ba chiar ar fi amenintata ca va pati ceva rau daca va indrazni sa treaca pragul locuintei.
Ludovic Orban nu este incantat de felul de a face politica al colegelor sale de partid, Elena Udrea, Raluca Turcan si Mioara Mantale.
google-analytics.com