Cautare

419 de rezultate pentru "radulescu" (4.36 secunde)
Cristian Radulescu (PD), Crin Antonescu (PNL) si Marton Arpad (UDMR) au invocat fie lipsa cvorumului de lucru necesar pentru voturile finale, fie intelegerea reala dintre Putere si Opozitie care stabilisera ca dezbaterile la Regulament sa inceapa miercuri dupa-amiaza.
Parlamentarii Aliantei PNL-PD, senatorul Adrian Cioroianu si deputatii Raluca Turcan, Valentin Iliescu si Cristian Radulescu, si-au retras la inceputul saptamanii proiectul de lege privind functionarea societatilor de radiodifuziune si televiziune pentru a depune unul nou-nout.
Daca nu a fost respinsa, trebuie sa se supuna la vot contrariul“, a explicat liderul grupului PD Cristian Radulescu.
Deputatul PD Cristian Radulescu a spus ca ar fi necesara retrimiterea proiectului de buget la comisia de specialitate, in timp ce colegul sau de partid Valeriu Tabara a apreciat ca trebuie amanata votarea bugetului.
De asemenea, liderul grupului parlamentar al PD din Camera, Cristian Radulescu, a subliniat ca regulamentul in noua forma are mai multe prevederi decat cel vechi.
La randul sau, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, a precizat ca, in momentul in care se vor repeta declaratiile lui Ludovic Orban, de natura sa puna in pericol unitatea Aliantei si a Coalitiei, democratii vor cere sanctiuni.
Eugen Nicolaescu a precizat ca aceasta comisie este formata din Teodor Melescanu, Titu Gheorghiof din partea PNL si Mihai Stanisoara si Cristian Radulescu din partea PD.
Elisabeta Lipa, Monica Rosu, campioana olimpica, realizatorii radio-TV Eli Roman (Realitatea TV), Florentina Opris (Kanal D), Claudiu Lucaci (TVR), Irina Pacurariu (TVR), Mihai Radulescu (TVR) Liana Stanciu (TVR), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Radu Restivan, blogger sportiv.
Constantin Radulescu. S-a terminat 4-1. Tricolorii s-au prezentat in fata propriilor suporteri la trei zile dupa ce au pierdut in Suedia, 1-2.
Dupa ce Mihaela Radulescu l-a invitat la Gala a devenit radulescolog. Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
Teo Trandafir a revenit in televiziune, la Kanal D, unde realizeaza emisiunea "Teo Show". Invitata primei editii a fost Mihaela Radulescu.
Faptul ca unele aparate de vot electronic nu functionau a fost semnalat de la tribuna Parlamentului de catre Cristian Radulescu (PD), in momentul in care deputatii trebuiau sa voteze daca se pronunta prin vot secret cu bile sau prin vot deschis asupra cererii ministrului Justitiei.
Alexandru Popovici, Stelian Tanase,Ticu Dumitrescu, Calin Anastasiu, Victor Rebengiuc, Radu Filipescu, Stejarel Olaru, Marius Oprea, ßerban Radulescu Zoner, Zoltan Boros, Dinu Zamfirescu.
Alexandru Baciu, Radu Muntean, Razvan Radulescu - Un etaj mai jos Cea mai buna imagine (lung metraj) Andrei Butica - Acasa la tata Daniel Kosuth - Lumea e a mea Tudor Lucaciu - Un etaj mai jos Marius Panduru - Aferim!
Proiectul initiat de deputatii Raluca Turcan, Valentin Iliescu si Cristian Radulescu prevede ca cei 13 membri ai consiliilor de administratie ale celor doua societati sunt numiti la propunerea grupurilor parlamentare (7 locuri), a Presedintiei (un loc), a Guvernului (un loc), a societatii civile (2 locuri), a minoritatilor reprezentate in Parlament (un loc) si de angajatii societatii in cauza (un loc).
Astazi trupa ii reuneste pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) si Matei Tibacu-Blendea (chitara).
Multumesc prietenilor mei, istoricul Nicolae Tiripan si lui Florin Radulescu-directorul Muzeului municipal Calarasi pentru informatiile si imaginile fotografice din Colectia Mihail Popescu, oferite cu multa generozitate intru sprijinirea acestui proiect virtual.
Multumesc prietenilor mei, istoricul Nicolae Tiripan si lui Florin Radulescu-directorul Muzeului municipal Calarasi pentru informatiile si imaginile fotografice din Colectia Marius Popescu-Calarasi, oferite cu multa generozitate intru sprijinirea acestui proiect virtual.
- Niciodata trei Vacante Mari plus Divertisul, la un loc, nu vor putea face un moment Dem Radulescu, Toma Caragiu, Amza Pellea.
statul roman, prin Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, reprezentat de Paul Tache, Sanda Radulescu si George Draghici si Fondul Proprietatea SA.
google-analytics.com