Cautare

1257 de rezultate pentru "prefixe telefon" (2.55 secunde)
Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba. ... Mai mult, acesta a afirmat ca le-a trimis celor de la Facebook buletinul scanat si numarul de telefon, dar inca nu a primit un raspuns.
Basescu stia de telefonul catre Botos Tariceanu a reluat tema misteriosului telefon dat procurorului general Ilie Botos in perioada in care Dinu Patriciu era retinut de Parchet. Premierul sustine ca a fost un telefon de informare, prin care voia sa vada exact care e mersul anchetei.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, referindu-se la declaratiile premierului Tariceanu privind necesitatea stabilirii unor reguli referitoare la relatia dintre Executiv si justitie, ca, in prezent, este necesara respectarea si aplicarea cadrului legal si constitutional existent privind independenta justitiei, iar judecatorii si procurorii trebuie sa fie imuni la orice tentativa de influentare a lor prin telefon sau alte mijloace.
una in care poti urmari fiecare pas facut de cineva care-si lasa activat bluetooth-ul la telefon sau alta in care, din camera ta de hotel poti vedea ce programe TV urmaresc alti oaspeti ai hotelului.
Anuntul facut de companie Facebook a anuntat oficial ca utilizatorii care folosesc un telefon cu Windows 8.1 sau o varianta mai veche nu vor mai putea folosi aplicatia de Messenger.
"Am adus obiecte din siloniu - intre 20 - 30 RON, pahare din onix, vaze din onix, mere, pere si animalute din onix, candelabre si chiar un telefon functional din onix!", ne-a spus Manu Nasiri de la SC La Manu Art.
Sora mea e angajata la radio - o data la doua zile spune stiri - iar eu fiind trist si neavand telefon in casa asta, ma voi simti mai putin singur si mai in siguranta daca am sa-i aud vocea.
Mi-a citit la telefon un pasaj din ea, un pasaj preferat, din monologul harciogului, si la mijloc glasul i s-a frant, a zis ca nu poate continua pentru ca ii vine sa planga. Si-am plans amandoi la telefon.
Premierul ureaza un Craciun fericit si anunta ca 3 zile e in post de telefon Premierul Victor Ponta isi petrece sarbatorile legate de Nasterea Mantuitorului alaturi de familie si de socrii. Cu acelasi prilej anunta ca timp de 3 zile nu poate raspunde la telefon:
Figel a confirmat ca, in urma acestui telefon, el a trimis doua echipe de "alerta de securitate" sa investigheze ce se intampla si cel putin una dintre acestea a confirmat ca a vazut ca obiectul semnalat plutea deasupra silozului de rachete.
MAE recomanda cetatenilor romani care doresc sa tranziteze Franta sa se informeze la numarul de telefon verde pus la dispozitie de Prefectura din Savoie (08 11 00 06 73) sau sa verifice starea vremii si a drumurilor pe site-ul Vigilance.meteofrance.com.
Lunea urmatoare, el a contactat Baza Fortelor Aeriene Keesler din Biloxi si si-a lasat numarul de telefon.
Dupa cateva zile de la aceasta intalnire, Russel Callaghan, redactor la revista UFODATA, a primit un telefon de la un barbat numit Spyros Melaris. ... Callaghan i-a dat telefon lui Mantle, care, in urmatoarele cateva saptamani, a avut mai multe convorbiri telefonice cu Spyros Melaris.
- telefon mobil, internet, electricitate, intretinere (o persoana):
Functionarul CJ Dolj are calculator, telefon, dar nu si spatiu Si functionarii publici din CJ Dolj stau inghesuiti ca sardelele in birouri de 18-20 metri patrati, conducerea institutiei recunoscand ca lipsa spatiului este o problema cu care se confrunta cei 142 de angajati.
Deputatul a povestit un episod in care a vorbit la telefon cu doi primari PSD in acelasi timp, punand unul dintre telefoane pe speaker, fara ca interlocutorul sa stie acest lucru, tocmai pentru a-i arata celuilalt pretendent pesedist cu cine este nevoit sa stea de vorba.
ßandru a aratat ca in ziarul "Tricolorul" au aparut "tot felul de aberatii si de injuraturi" despre ea si familia sa si i-a fost publicat numarul de telefon mobil de la Parlament.
“Problemele oamenilor nu se rezolva prin telefon” Instanta nu va avea o sarcina deloc usoara in acest caz, trebuind sa ia in considerare si rapoartele medicale, care stabilesc ca Valerian Todita este sanatos psihic, dar are probleme fizice.
"Ii atentionam pe membrii de Guvern sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon. ... Liberalul Orban a replicat ca e ilegal ca Basescu stia ce vorbesc ministrii la telefon.
El a spus ca nu a pastrat telefonul dat de Camera Deputatilor, deoarece si-a cumparat mai de mult un telefon nou. "Acest telefon l-am dat asistentei mele si, daca ea il utilizeaza, mi se pare normal", a adaugat Zgonea.
google-analytics.com