Cautare

26628 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare" (5.68 secunde)
De-a lungul vremii, cand PSD a ajuns la putere si-a pus oamenii in posturi platite din banii statului, cu contracte cat mai betonate. ... Daca masurile de restructurare de posturi ar fi fost luate la timp, nu se ajungea acum la taierile cu 25% care ii lovesc pe nevinovati.
Restul sunt posturi care s-au vacantat prin iesirea la pensie, in general.
Conferinta judeteana a PSD l-a adus din nou in prin plan pe Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, care tulburat probabil de esecul alegerilor generale din toamna, n-a avut pina acum timp sa-si dea cu parerea despre cine sint vinovatii.
Liderii tuturor grupurilor parlamentare vor semna luni un document prin care vor solicita cresterea numarului membrilor CNA de la 11 la 13, document care va fi trimis apoi Guvernului, a declarat deputatul Dan Motreanu (foto), secretarul general al PNL.
Astfel, in varianta propusa de Vasile Blaga, trei posturi ar fi alocate Moldovei, trei regiunii Oltenia-Muntenia, unul Capitalei si un altul Ardealului.
De transportul judetean se ocupa Consiliul Judetului Galati prin infintarea acestei Autoritati Judetene de Transport.
Aceasta s-a declarat sustinatoare a mecanismului de promovare a femeilor in viata publica, prin cresterea numarului de femei care fac politica si numirea mai multor reprezentante ale sexului frumos in posturi de decizie.
Ministru, secretari de stat, subprefecti, posturi insemnate in deconcentrate, functii de conducere in PD-L si in Parlament, plus promisiuni de finantari pentru propriile colegii uninominale.
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca autoritatile locale care nu vor efectua procesul de restructurare pana la termenul-limita de 16 august, prin adoptarea noilor organigrame potrivit OUG nr.
Fostii angajati, dati afara de la Cobra Security, afirma ca spre exemplu la Agigea, in loc de noua agenti de paza, cate posturi sunt, firma nu asigura decat cinci.
Patru cadre medicale din Dolj care au implinit varsta de pensionare va trebui sa renunte la posturi de luna viitoare. ... Concurs fara candidati Posturile ramase vacante prin pensionarea celor patru cadre medicale vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare, insa abia atunci vor incepe sa apara problemele.
La ultimul concurs organizat de APDRP, doar 13 candidati au fost admisi dintr-un total de 49 pentru cele 29 de posturi disponibile.
Prin aceeasi hotarare, guvernul a aprobat si marirea parcului auto al Garzii Financiare cu 197 de autoturisme, trei microbuze de transport persoane si doua ambarcatiuni fluviale, pentru a raspunde necesitatii de intarire a capacitatii de actiune a acesteia.
Urmeaza alte investitii Aceasta renovare nu este prima prin care a trecut Urgenta celui mai mare spital din Oltenia si nici ultima.
In masura in care nu exista forta de munca autohtona disponibila pe anumite posturi, poate primi autorizatie si alta forta de munca, avand aprobarea unanima a consiliului regional social in parteneriat.
Edilul sef al orasului, Zamfir Iorgus, ne-a declarat ca, la jumatatea lunii aprilie, vor fi organizate concursuri pentru cateva zeci de posturi de functionari in cadrul administratiei locale. Printre acestea se numara posturi pentru absolventii de studii superioare, dar si medii.
Acesta reintroduce (prin modificarea Codului fiscal) plata TVA in vama pe o perioada determinata, adica in intervalul 15 aprilie- 31 decembrie 2008, pentru importurile din state extracomunitare (din afara UE). Obtinerea certificatelor de amanare la plata va fi realizata in conditiile stabilite prin Ordinul Ministrului Finantelor nr.
CNA a analizat in sedinta de marti solicitarea SC Sport Channel SRL de acordare a unei licente audiovizuale prin satelit pentru televiziunea Vox News. ... Vox News este in discutii cu mai multe posturi de televiziune regionale pentru contractarea de stiri.
Saptamana trecuta, angajatii de la departamentele administrativ si de suport au trecut prin teste si interviuri in vederea trecerii pe noua firma, iar acum acestia asteapta sa vada ce li se intampla.
Postul Sfintilor Apostoli este unul dintre cele patru posturi de peste an (alaturi de cele ale Pastelui, Sfintei Maria si Craciunului). ... Spre deosebire de celelalte posturi, care au o durata fixa, postul Sinpetrului are o durata variabila, in functie de data variabila a Pastilor.
google-analytics.com