Cautare

4094 de rezultate pentru "popescu mariana" (3.04 secunde)
Indiferent de cumparaturile facute, toti clientii OBI au avut sansa sa fie premiati", declara Mariana Neamtu, Director Marketing Baxi Romania. ... In plus, garantia de 8 ani pe care o oferim reprezinta confortul absolut al unui produs de inalta clasa, cu performante si fiabilitate pe masura", adauga Mariana Neamtu.
Fruntasi la munca in folosul comunitatii Mariana Budulan, directoarea Directiei Publice de Venituri Targu Jiu, a declarat ca, daca in anii trecuti numarul celor care isi achitau datoriile catre bugetul de stat prin munca in folosul comunitatii era foarte mic, in prezent, tot mai multi cetateni sunt pusi sa desfasoare diferite activitati pentru oras.
Le-au stabilit nota de plata Intr-o conferinta de presa organizata ieri, directorul general al Petrom, Mariana Gheorghe, a precizat ca suma pe care guvernul trebuie sa o ramburseze companiei petroliere este de 600 de milioane de euro, platibila pana in anul 2034.
Draga ANDO, sotia Mariana, fiica Ana, cei apropiati si toti colaboratorii ce au avut onoarea sa lucreze alaturi de tine de-a lungul deceniilor iți vor simți de-acum inainte lipsa!Dumnezeu sa te odihneasca in pace!, scrie amosnews.ro. ... Era casatorit cu Mariana Andronic, redactor-sef al Universului Padurii.
De altfel, Andrei Bitang a fost prezent luni la aeroport, unde si-a asteptat mama, celebra an-trenoare Mariana Bitang, dar si iubita, pe Sandra. ... Deloc surprinzator, antrenoarea Mariana Bitang a ramas la fel de exigenta cu sportiva pe care o pregateste.
Pregatindu-se obsesiv pentru finala de la Wimbledon, Borg (interpretat de Sverrir Gudnason) resimte din plin tensiunea, in ciuda sustinerii pe care i-o acorda antrenorul Lennart Bergelin (Stellan Skarsgard) si sotia Mariana Simionescu (Tuva Novotny).
Amelia Datculescu, Mariana Paun, Ramona Virtosu, Maria Ruxadra Sandru, Cristina Iordache, Doina Madalina Nita, Simona Tanislav, Minko Net SRL - Bioportal, Mariana Andrei, Mirela Goldic - Clestisorul Vesel Mihaela Serban, Laura Cherciu, Luiza Antoniac - Benson Enterprises, Elisabeta Kovaci Ioana Karina Mitra, ARPAH Horezu, Cristina Gradinariu, Ionel Parasca, Hypnotic Parade SRL, Iulian & Carmen Bere - Karmel Cristale, Pervin Asan si Gheorghita Ionescu - Aroma Casei.
Mariana Sinca/Geo Dinescu, Dumitru Georgescu/Cristian Mitescu/Marin Fagu Vocile personajelor: Alexandrina Halic, Mariana Sinca, Marin Fagu, Geo Dinescu, Cristian Mitescu.
Sorina Adam, Olga Androne, Sergiu Androne, Maria Bogatu Mancianu, Mugur Coman, Oana Catrangiu, Stefan Dumitrache, Niculae Dumitru, Roxana Dumitru, Elisa Ene, Mariana Gheorghe, Aura Giurca, Victor Grigore, Rodica Iacob, Alina Marina Ion, Mariana Ionescu, Simona Lepadatescu Buzoianu, Dorin Manea, Carmen Pavel, Adriana Pacurar, Ana Maria Papurica, Tea Paun, Petronela Milea, Onita Muresan, Ecaterina Mitran, Florica Nedelcu, Laurentiu Nita Culita, Corneliu Ratcu, Silviu Ioan Soare, Marcela Smeianu, Cirstina de la Studina, Gheorghe Tanasescu, Marian Allain Toma, Maria Untanu, Cornel Ursu, Suzana Stan.
Spectacolul filmat prezentat de TVR a fost cel din a carui distributie au iesit Toma Caragiu si Rodica Tapalaga, fiind inlocuiti cu Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, iar partitura lui Agamita Dandanache rezervata de Ciulei lui insusi, a fost preluata de Fory Etterle.
https://youtu.be/bkQcm0FkShs Irina Baiant a sustinut recitaluri la Praga (Smetana Hall) - Prague Proms, alaturi de Filarmonica Naționala Ceha, la Bucuresti cu ocazia Concertului Extraordinar de Pasti sustinut in 2018 la Ateneul Roman si organizat de Primaria Capitalei si in cadrul Masterclass-ului de Lied, gazduit de ArCub si organizat de catre marea soprana Mariana Nicolesco.
200/P/2012, in data de 17 decembrie 2012, care este semnata de procuror sef serviciu Mariana Alexandru din Sectia de combatere a coruptiei din cadrul DNA, si avizata de procuror sef sectie Lucian Papici.
- Doamna doctor Mariana Stefan, medic primar, pediatrie si reumatologie, de fapt ce este artrita idiopatica juvenila? - Artrita idiopatica juvenila (AIJ)este o boala cronica, autoimuna, care afecteaza, in principal, articulatiile, dar nu numai.
MARIANA de 19 ani, B. ... Mariana si B. Nicoleta, au amenintat doi barbati, deposedandu-i de 2 telefoane mobile si suma de 150 lei.
Mariana de 23 de ani, ambii din Bucuresti, stabilind in sarcina acestora faptul ca, la data de 14.03.2010, in jurul orei 13:30, in timp ce se aflau intr-un restaurant din zona Obor, profitand de neatentia unei femei, i-au sustras poseta in care se aflau acte si bani.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Ei vor insa ca Dan Ioan Popescu sa ramana presedintele organizatiei.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Popescu de a mari de la anul TVA i-a luat prin surprindere chiar si pe unii dintre liderii Aliantei PNL-PD. Aceasta initiativa pare sa apartina exclusiv lui Popescu, la sugestia presedintelui Traian Basescu.
Desi Delegatia Permanenta a PNL a transat pentru moment competitia neoficiala dintre Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte Theodor Stolojan, acordandu-i primului un vot de incredere, liberalii din teritoriu continua inca sa se situeze, prin declaratii, de o parte sau cealalta.
google-analytics.com