Cautare

4094 de rezultate pentru "popescu mariana" (7.47 secunde)
Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini. ... De exemplu, alaturi de sus-numitele Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini: Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
Este casatorit cu Mariana Sarbu si are o fiica politician, Daciana Sarbu. ... Mariana Sarbu Copii: 1 fiica - Daciana Sarbu Ginere:
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a dat asigurari, astazi, ca in sectorul bugetar nu vor avea loc reduceri de personal in perioada imediat urmatoare, dar nici nu va fi crescut numarul angajarilor.
Mariana Campeanu a anuntat azi, la Palatul Victoria, ca ministerul Muncii trebuie sa plateasca peste 16 milioane de lei unor fosti angajati concediati ilegal de fostul guvern, despagubirile fiind acordate in 860 de litigii, informeaza NewsIn.
Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Parlamentul va aproba in prima sa saptamana de lucru din septembrie reintregirea indemnizatiei pentru mame, informeaza Agerpres.ro.
Isi mentin portofoliile ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.
Acest lucru va fi posibil din cauza faptului ca denominarea va fi pe o perioada relativ scurta, un an si jumatate, iar in tot acest timp, nimeni nu va controla micii agenti economici, care vor scumpi imediat preturile”, ne-a declarat Mariana Luca, manager Banc Post.
Mariana Somnea, patroana SC SIOMAX SRL, firma care s-a ocupat de reorganizarea judiciara, lichidarea, iar in prezent de scoaterea la licitatie a UREX, a declarat ca nu a auzit niciodata de Lucia Barzaceanu, insa nu a avut motive sa nu ii ofere, contra cost, un caiet de sarcini.
La sfarsitul manifestarii Mariana Gaju, presedintele ACoR- Filiala Constanta, primvicepresedinte al ACoR si edil sef al comunei Cumpana a precizat ca printre principalele probleme dezbatute in cadrul intrunirii si a cursului de pregatire pentru personalul comunelor constantene s-a numarat modalitatea de actiune in cazul unei situatii de criza provocata de aparitia virusului gripei aviare in mediul rural, precum si prevenirea unei astfel de situatii.
La sfarsitul manifestarii Mariana Gaju, presedintele ACoR- Filiala Constanta, primvicepresedinte al ACoR si edil sef al comunei Cumpana a precizat ca printre principalele probleme dezbatute in cadrul intrunirii si a cursului de pregatire pentru personalul comunelor constantene s-a numarat modalitatea de actiune in cazul unei situatii de criza provocata de aparitia virusului gripei aviare in mediul rural, precum si prevenirea unei astfel de situatii.
Metoda de lucru cu clientii vizeaza intalniri cu acestia chiar si an afara orelor de program al Centrului de Credite Imobiliare si Ipotecare Raiffeisen din Constanta, a declarat Mariana Gheorghe, directorul acestui centru.
Pentru a face "lobby" acestei manifestari de la malul marii s-au aflat vineri, 24 noiembrie, la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia, George Cojocaru, directorul general al ROMEXPO, Corina Ganet, Mariana Dicianu si Catalin Trifu, directori in cadrul aceleiasi institutii, care au sustinut o conferinta de presa chiar in noua sala a CRAMN, Sala "Belvedere", locul unde va avea loc Targul de Cadouri.
"In perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2006, la nivelul judetului Dolj, exporturile de marfuri, exprimate in FOB, au fost de peste 318 milioane de euro, cu 13,7% mai mari decat in primele 11 luni ale lui 2005", a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
"Au fost intocmite raporturile de oportunitate in vederea obtinerii de subventii de la bugetul de stat, conform Legii 34 pe 1998, pentru un numar de trei organizatii neguvernamentale care au filiale in judetul Constanta", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Directiei de Munca, Familie si Egalitate de sanse Constanta, Mariana Fatu.
Potrivit legii, daca locuinta excede spatiului minim de locuit, suprafata excedentara poate fi vânduta“, a spus Mariana Budulan, directoarea Directiei Publice de Venituri Târgu Jiu. ... „Uneori sunt foarte recalcitranti si suntem nevoiti sa apelam la fortele de ordine“, a explicat Mariana Budulan.
„Produsele industriale au reprezentat 96,5% în totalul exporturilor, iar produsele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 3,5%“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centura, care va avea patru statii si a costat 145 milioane euro, se va deschide circulatiei in data de 19 noiembrie, a declarat directorul de comunicare Metrorex, Mariana Petre.
Introducerea retelei de gaze naturale in comuna Cumpana este problema prioritara a primarului Mariana Gaju (foto), care a estimat ca in luna octombrie a.
Printre oficialitatile care au participat la deschiderea oficiala a Expoagroutil s-au numarat Boris Parpala, directorul executiv al DADR Constanta, reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, ai Agentiei Nationale pentru Consultanta Agricola, ai Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura, consulii Chinei si Italiei acreditati la Constanta precum si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana.
"Produsele industriale au reprezentat 94,1% din totalul exporturilor, iar cele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 5,9%", a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
google-analytics.com