Cautare

547 de rezultate pentru "pop" (3.29 secunde)
Si, totusi, cum ar fi aratat The King of Pop fara aceste interventii chirurgicale?. Site-ul Gentside ofera un raspuns in imagini.
Ceilalti sunt Corneliu Popa (8 ani) - fost director al Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Jean Sandu (6 ani) - fost sef al Directiei Juridice din ADS, Vlad Savulescu (6 ani) - fost sef al Directiei de Privatizare-Concesionare din ADS si Flavius Pop (5 ani) - fost sef de serviciu in ADS.
Targul de Craciun aduce atmosfera specifica SARBATORII CRACIUNULUI mai ales in weekenduri cand vizitatorii se intalnesc cu Craiasa Zapezii, renii lui Mos craciun si spiridusii nazdravani, sau cu artisti de muzica populara si pop.
Pop. Baleni, prefectul judetului Ialomita; comandor Scarlat Radulescu -reprezentantul D-lui ministru Caranfil; Aurel Teodorescu - primarul orasului Calarasi si Grigore Trancu-Iasi - fost ministru.
Numitul Wiener, care se crede vesnic tanar si ferice, alaturi de Emanuel Ungureanu, ambii, cica, doctori, desi freaca duda prin Parlament, nu mai au loc de somitati precum Ionel Sinescu, Monica Pop, Irinel Popescu etc., pe care ii numesc dinozauri, acuzand ca din cauza lor pleaca din tara zeci de medici tineri.
Florina Pop) Hipertensiune. De Ziua Mondiala a Hipertensiunii, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) face cateva recomandari despre cum se previne aceasta afectiune.
Fostul pesedist a sustinut ca membrii viitorului sau partid sunt "oameni noi", care nu au mai facut politica, profesionisti de marca, cum ar fi avocatul Ioan Adrian Vilau si chirurgul Teofil Pop.
Tot in cadrul conferintei de presa de ieri, grupul Grebenisan, Olah, Miron Pop si Emil Chirila s-a declarat sustinator al platformei lui Stolojan.
De altfel, democratii bihoreni nu si-au facut inca publice sentimentele pro Basescu nici la sediul propriului partid, la prima lor conferinta de presa din aceasta campanie electorala, sustinuta de deputata Ionela Pop-Bruchental.
La intalnirea de ieri cu presa, deputata Ionela Pop-Bruchental a sustinut ca mitingul pro-Basescu de la Cluj a fost un mare succes, au participat 1.064 de democrati bihoreni si ca, dupa manifestarea electorala, liderii democrati din Ardeal s-au intalnit, in particular, cu Basescu intr-un local public din orasul de pe Somes.
Pesedisti avizi de Putere "In politica niciodata sa nu spui 'niciodata'", zice vicepresedintele PSD Bihor, deputatul Claudiu Pop. "Eu doar ma intreb cand vrea Basescu sa faca alianta cu noi, inainte sau dupa ce ne arunca peste balustrada?", declara parlamentarul, abtinandu-se sa faca alte comentarii.
Deputatul PSD Claudiu Pop crede ca presedintele Basescu nu a tras invataminte prea multe din referendum, prezentandu-se in fata parlamentarilor fara solutii concrete.
Grupul parlamentar al PRM l-a desemnat ca reprezentant pe Marian Capota, iar ca supleant, pe Adrian George Roseti, iar PNL l-a desemnat pe Radu Mihai Saptefrati, iar ca supleant, pe Razvan Pop.
Daca vom analiza si vom intelege unde am gresit si vom corecta, poate vom avea castig, daca nu... atunci ne meritam soarta", ne-a declarat deputatul Claudiu Pop, vicepresedintele PSD Bihor.
zona Stei, Viorel Pop - titular si Alin Guler - rezerva. Bodea ne-a mai declarat ca titulari sunt candidatii PNL pe locurile eligibile la CJ Bihor.
In aceste conditii, in care nu voi fi vicepresedinte al Consiliului Judetean, ma voi retrage din consiliu, pentru ca in toamna sa candidez pentru un mandat de senator", a declarat liderul PSD Bihor, care insa a lasat sa se inteleaga ca si-ar dori macar postul de viceprimar pentru Claudiu Pop.
Adrian Domocos - Beius, Octavian Nutas - Abram, Nicolae Botici- Auseu, Ioan Petrut - Brusturi, Vasile Olea - Budureasa, Adrian Petroi - Hidiselul de Sus, Florian Flonta - Lazareni, Mircea Crainic - Nojorid, Ioan Pop - Osorhei, Nicolae Ghiuro - Sarbi, Nicolae Tivadar - Suplacu de Barcau, Adrian Codrean - Tileagd, Teodor Coste - Tinca si Pavel Maier - Toboliu, din partea PNL;
Alexandru si actorul Romeo Pop. Comisia de Relatii Internationale este formata din jurnalistul Sever Voinescu, Teodor Vatafu (consilier al lui Theodor Stolojan, fost secretar III in MAE) si deputatul Cezar Preda.
"Sunt consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu" Cum deputatul Claudiu Pop si-a luat concediu plecand din Romania tocmai cand organizatia locala avea mai multa nevoie de el, fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar a ramas singurul in masura sa comenteze aceste acuzatii.
De cealalta parte, Claudiu Pop sustine ca reprezentantii conducerii centrale a PSD nu sunt de acord cu organizarea unei Conferinte Judetene si ca, in cazul in care aceasta va avea loc, o vor considera nestatutara.
google-analytics.com