Cautare

1329 de rezultate pentru "pisica gasita pe str basarabiei" (3.19 secunde)
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat, ieri, ca a avut o intrevedere cu omologii finlandez si olandez, ca tarile celor doi se vor opune aderarii Romaniei in Schengen, dar ca trebuie gasita o strategie de iesire din acest impas comunitar.
"Ai copii, au vreo opt ani, ii violeaza si il cazam pe banii statului, sa stea sa manance trei mese pe zi vreo douazeci de ani", a spus senatorul.
Cei mai multi dintre angajatii celei mai mari uzine de la Combinat, Uzina de Laminate Plate (ULP), nu vor mai veni la munca incepand cu 21 decembrie si pana pe data de 5 ianuarie, acestia trebuind sa isi ia zilele libere ce li se cuvin pentru orele suplimentare muncite.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Surprinzator, Condescu pare convins ca ASIUC 1948, abrevierea imi apartine, va aduce soarele pe strada Stiintei. ... Va fi sef doar pe hirtie. ... Il acuza ca a vorbit mult si a realizat putin, ca a ucis-o pe Stiinta din iubire, dar si dintr-o trufie exagerata, sora cu prostia.
MESAJUL CUTREMURATOR scris de rezidenta decedata in accidentul de la Cluj pe pagina sa de Facebook Avea doar 23 de ani si o intreaga viata inainte. ... In momentul in care echipa de salvare a ajuns la locul accidentului Aurelia Ion a fost gasita in stop cardio-respirator, in hipotermie severa.
Fiica sa, Peaches, in varsta de 25 de ani, a fost gasita moarta in locuinta ei din Kent, in sudul Angliei. ... Ultima sa postare, de duminica, pe contul de Twitter este o fotografie din copilarie in care apare impreuna cu mama sa, Paula Yates.
Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica. Povestea sfasietoare a Gabrielei Dorgai pare o piesa de teatru pe care fara sa vrea actrita a jucat-o.
Pe langa cele traditionale, la noi au ajuns si versiuni fantastice. In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar cartea necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
FARCAS) (Continuare) Richard Dolan a fost singurul ufolog implicat care a dat o declaratie, spunand ca nu este convins ca pe poze este un extraterestru, dar ca ar merita sa se mai faca investigatii suplimentare.
Pe langa cele traditionale, la noi au ajuns si versiuni fantastice. In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar carte necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei. ... Cea care urma sa-i devina soacra nu era deloc multumita si facea tot posibilul sa o desparta pe fata de fiul ei.
O femeie in varsta de 63 de ani a fost gasita moarta in baia unui centru comercial din Sibiu.
O puternica explozie, urmata de incendiu, a avut loc vineri dimineata, la o pensiune dintr-un cartier din Cluj-Napoca. O femeie a fost gasita carbonizata, iar alte doua persoane sunt ranite si au ajuns la spital.
Ca sa se eficientizeze drag guvernul, el trebuie modificat - deci a fost gasita solutia tuturor problemelor.
O romanca disparuta de pe 29 iulie a fost gasita moarta in portbagajul unei masini, in orasul Desenzano din Italia.
O politista din Buzau a fost gasita moarta, astazi, in propria casa. Medicii chemati de urgenta la fata locului au stabilit ca femeia a fost impuscata si nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.
O femeie din judetul Iasi, disparuta de aproape 48 de ore, a fost gasita moarta intr-o podgorie. Corpul i-ar fi fost sfasiat de o haita de caini.
In urma verificarilor si investigatiilor efectuate de ofiterii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 la toate cele 6 locatii in perioada 03.09 - 14.09.2010 privind activitatea societatii, a rezultat faptul ca sumele de bani incasate de la clienti nu au fost inregistrate pe casele de marcat existente.
google-analytics.com