Cautare

1329 de rezultate pentru "pisica gasita pe str basarabiei" (3.65 secunde)
La data de 13 iulie 2011, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 5, au desfasurat o actiune, privind respectarea legislatiei in vigoare, pe linia organizarii si exploatarii jocurilor de noroc de catre operatorii economici ce isi desfasoara activitatea pe raza sectorului 5.
Valentin de 23 ani, din Bucureeti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. Malcoci dinspre str. ... Modoran Ene catre str.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. Polizu, sectorul 1, pe L. ... La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 19:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
Regina Maria si str. ... La fata locului s-a deplasat un echipaj al Sectiei 14 Politie care a constatat ca pe str. ... Totodata, pe str.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. Parcului, sectorul 1, pe G. ... La data de 24 septembrie 2011, in jurul orei 01:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
Vasile de 77 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe Calea Rahovei, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Buzoieni, a efectuat manevra de intoarcere pe sensul de mers Sos. Alexandriei catre Str.
Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... In urma coliziunii taximetrul s-a rasturnat pe plafon.
Gabriel de 23 de ani, din judetul Ialomita, a condus un autoturism marca Opel pe Sos. Mihai Bravu, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Vatra Luminoasa, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric, situatie in care a surprins si accidentat pe P.
Marius de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi pe str. Brasov dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. 1 Mai, a efectuat virajul stanga pe bd.
- str. ... Pentru a inchiria un loc de parcare de resedinta, bucurestenii din Sectorul 4 trebuie sa depuna urmatoarele acte la Registratura Serviciului Parcari, din str. ... - cerere tip eliberata de catre Serviciul Parcari cu sediul in str.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
FARCAS) La asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea", organizata in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013 la Washington, pentru a convinge guvernul american sa dezvaluie tot ce stie privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant, a participat si Dr.
O femeie din cartierul bucurestean Obor a fost gasita pe strada fara suflare. ... Politistii au plecat pe ipoteza sinuciderii. Totusi, nici varianta unei crime nu este excluse.
Dincolo de unele stangacii, pe care nu le-am mai comentat, din materialele citate, sunt totusi doua observatii de facut.
Accidentul s-a petrecut in zona Centrului Vechi din Capitala, mai exact pe Calea Victoriei.
Alina ar fi fost gasita fara suflare in patul sau de catre familie. Alina Mohor era absolventa a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.
DAN D.FARCAS) In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte in ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse in cadrul unei manifestari de mare anvergura, in Mexico City, pe 5 mai, in prezenta a numerosi ufologi de renume.
In acelasi timp in care premierul Calin Popescu Tariceanu anunta ieri ca a demis-o din functie pe Paloma Petrescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, aceasta declara, pentru cotidianul "Replica" de Constanta:
Variatiunile pe tema formarii unui nou guvern includ PSD la guvernare, fie alaturi de PNL, fie alaturi de PD. ... Pe de alta parte, PSD ar putea primi, din partea lui Basescu, propunerea postului de prim-ministru in noul guvern.
google-analytics.com