Tragedie in familia cantaretului irlandez Bob Geldof. Fiica sa, Peaches, in varsta de 25 de ani, a fost gasita moarta in locuinta ei din Kent, in sudul Angliei.
Politia a anuntat ca nu se cunoaste, pentru moment, cauza mortii. Mama a doi copii, Peaches Geldof era cunoscuta in Marea Britanie ca realizator TV, model si DJ.
Ultima sa postare, de duminica, pe contul de Twitter este o fotografie din copilarie in care apare impreuna cu mama sa, Paula Yates. Aceasta, celebra si ea pentru doua emisiuni populare de televiziune, a murit in anul 2000, la 41 de ani, in urma unei supradoze de heroina.
Cu doar cateva luni inainte de moarte, Peaches Geldof a postat pe internet o imagine cutremuratoare, in care apare impreuna cu fiul sau, Astala, dar si cu "un spirit".
In imaginea postata pe Twitter apare o mana de copil care nu apartine fiului sau si care pare ca se sprijina pe umarul tinerei.
"Detaliul fotografiei cu fantome facuta cu fiul meu, in baie. Nu, nu e mana mea, pentru ca o mana o foloseam pentru a-l tine in brate pe fiul meu, iar cealalta pentru a face fotografia. In plus, e un unghi foarte ciudat in care sta mana aceea. E infricosator....mi-e teama", a postat Peaches pe Twitter.
Fiica lui Bob Geldof credea ca locuinta pe care o impărtea cu sotul sau si cu cei doi fii ai lor este una bantuita, pentru ca familia care s-a mutat in casa recent construita, in anii 1920, era o familie care astepta un copil. Acesta, sustinea Peaches, s-a nascut mort, iar mama sa a innebunit si s-a inecat in baie.