Cautare

1329 de rezultate pentru "pisica gasita pe str basarabiei" (3.14 secunde)
Formularea plastica a fostului presedinte Deng Xiaoping referitoare la faptul ca nu are importanta culoarea pisicii, ci doar daca aceasta prinde soareci sau nu, este graitoare pentru pragmatismul cu care gigantul asiatic in ascensiune a stiut sa-si gestioneze politica de reforme economice si pe cea externa.
Interventiile in direct, de acasa, fara acordul felinei, se pot transforma in momente cel putin haioase. Un jurnalist TV din Turcia a fost lovit peste ceafa de o pisica in timp ce era in direct.
O femeie in varsta de aproximativ 60 de ani a fost gasita moarta sambata dimineata pe o alee din cartierul Tei, Sectorul 2, langa un bloc de pe Str.
La data de 19.03.2011, orele 06:22, Sectia 7 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat intr-un bloc din str.
La data de 18.08.2011, in jurul orei 15.30, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispecerat 112- Sector 2, cu privire la faptul ca in str.
La data de 02.01.2012, in jurul orei 20.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou au depistat in flagrant, intr-o statie de metrou, pe P.
La data de 20 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, Serviciul Furturi de Autovehicule a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca politisti din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat in flagrant pe M.
a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str. ... Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Mai mult, Eugen Gavan si-a aratat nemultumirea fata de faptul ca edilul sef al urbei nu a tinut cont de nota pe care a primit-o de la Comisia de urbanism si in care se arata ca pe str.
Lucrarile au inceput in aprilie 2007, iar pana in luna septembrie s-au realizat lucrarile pe 2 strazi, Lipscani si Smardan, si a inceput descarcarea arheologica pe celelalte. ... In octombrie, firma Sedesa a sistat lucrarile pe motiv ca Primaria Capitalei nu a mai platit. ... str. ... str. ... str.
Unitatea din Constanta se afla pe str. ... La Brasov, magazinul se afla la parterul unui bloc de locuinte de pe Str. ... Noul City din Bacau este amplasat in locul fostului restaurant Dallas, pe Str.
Pe str. ... Situat pe str. ... 373, magazinul se intinde pe o suprafata totala de 369 mp, din care suprafata de vanzari masoara 201 mp. ... Unitatea in format Standard s-a deschis pe str.
Noul PROFI din Bucuresti este un City amplasat pe Calea Serban Voda, Nr. ... Magazinul din Scheia, judetul Suceava, se gaseste in format Standard pe str. ... Cel din Bordusani, judetul Ialomita, este amplasat pe str.
Taxa pe cladiri/teren se plateste lunar, pana la data de 25 a lunii urmatoare fiecarei luni din perioada de valabilitate a contractului prin care se transmite dreptul de concesiune, inchiriere, administrare ori folosinta. ... - str. ... 32, - str. ... 3-5, - str.
Lucrarile de reabilitare pe Calea Victoriei au fost terminate. ... Firma Tehnologica Radion a finalizat lucrarile la proiectul de reabilitare a Caii Victoriei, pe segmentul cuprins intre Piata Victoriei si Bd.
Spectatorii care parasesc zona concertului vor trebui sa mai cumpere inca un bilet In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, pe cele doua intrari amenajate in bulevardul Libertatii: ... Spectatorii vor fi ghidati de voluntari catre zona si locurile specificate pe bilete.
- Eventim Cluj - str. ... Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim si cei care au achizitionat bilete de la Eventim Timisoara din str.
Traficul rutier este restrictionat, sambata, intre orele 22:00 - 22:30, pe doua tronsoane de pe Calea Victoriei si bd. ... Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, circulatia este restrictionata pe Calea Victoriei - tronsonul cuprins intre Piata George Enescu si bd. Regina Elisabeta si pe bd.
google-analytics.com