Cautare

598 de rezultate pentru "piramida de alimenti doctor mencinicopschi" (3.17 secunde)
De cate ori nu am auzit ca pentru a avea un stil de viata sanatos trebuie sa consumam iin fiecare zi cel putin doi litri de lichide?
Magda Marincovici) Organizatia Mondiala a Sanatatii limiteaza consumul de sare la 5 g zilnic, dar la ora actuala in nici o tara nu este respectata aceasta recomandare. Consecinta ne este explicata de prof. ... Gheorghe Mencinicopschi.
RASTURNARE de situatie/ DOCUMENT (Autor: Lucian Negrea) Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit verdict de neplagiat din partea comisiei de experti, dar totusi acestia au admis ca exista cateva pagini plagiate in lucrarea acesteia de doctorat.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Eclipsate cumva de faimoasele piramide ale vechilor egipteni, ale caror secrete nici pana astazi nu au fost deslusite in totalitate, dar si de cele incase, care nu contenesc sa aprinda imaginatia aventurierilor si iubitorilor de senzational, pe suprafata intregului glob terestru sunt raspandite alte sute si mii de asemenea constructii care, cel mai frecvent, au ramas o mare enigma.
Au trecut 30 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989 si nici pana acum centrul orasului nu a fost refacut.
Mushrooms-plan, dieta cu ciuperci Vedeta de televiziune Kelly Osbourne si cantareata Katy Perry au slabit rapid cu dieta Mushrooms-plan, cu putine calorii, dar bogata in vitamine Noul regim M-plan - de la mushrooms, ciuperci in limba engleza - le-a cucerit pe starul american de televiziune Kelly Osbourne si cantareata Katy Perry.
Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie (Autoare: ... Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie PROFESOR DOCTOR DIMITRIE GEROTA.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj ofera mai multe joburi in tari ale Uniunii Europene. Potrivit reprezentantilor AJOFM Gorj, locurile de munca sunt afisate pe site-ul Eures si pentru ele pot aplica romanii interesati.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani).
Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Gorgan, presedintele Comisiei de Neurochirurgie a Ministerului Sanatatii explica, pe scurt, ce inseamna pentru un pacient in stare atat de grava iesirea din reanimare."Problema cu Schumacher nu trebuie privita ca in filmele SF.
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
Binecunoscutul medic psihiatru Gabriel Diaconu a postat azi, pe Facebook, un text elocvent privind adevarul profesiei de mnedic, referindu-se concret la profesorul dr Gheorghe Burnei. Textul scris de Gabriel Diaconu il puteti in continuar: - Nu poti sa spui niciodata de dr. ... Decizia proasta beneficiaza de prezumtia bunei initiative.
Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie.
Este vorba de medicamentul corgard (nadolol), un betablocant folosit in tratamentul hipertensiunii. Cercetatorii de la Universitatea medicala din Fukushima au dat o doza unica de 30 mg de nadolol (substanta activa a medicamentului) unui grup de 10 voluntari.
Google sarbatoreste a 50-a aniversare a serialului "Doctor Who" printr-un logo special Google sarbatoreste, vineri, printr-un doodle interactiv, a 50-a aniversare a serialului SF "Doctor Who", produs de BBC si care descrie aventurile unui lord ce calatoreste in timp si spatiu cu nava lui, Tardis, aceasta fiind camuflata intr-o cabina telefonica de politie din 1960, potrivit Mediafax.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit.
Trei antreprenori romani au deschis Dental Medical, o clinica stomatologica utilata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii care a depasit 300.000 de euro.
Magiunul natural de prune Topoloveni a fost medaliaz de International Taste & Quality Institute, din Bruxelles cu premiul "Superior Taste Award". Reprezentantii campaniei SC Sonimpex Serv Com SRL s-au deplasat in data de 27 mai la Bruxelles pentru a ridica prestigiosul premiu.
Magiunul de Topoloveni a fost clonat de reteaua Lidl Se zice ca un produs ajunge brand atunci cand toti si-l doresc atat de mult incat incepe sa fie copiat. Bibiana Stanciulov, producatorul "Magiun de prune Topoloveni", tocmai a descoperit o alta fata a succesului:
google-analytics.com