Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (2.74 secunde)
La standul ei, vizitatorii au putut achizitiona esarfe din casmir si matase - 60 RON, esarfe din casmir si lana - 45 RON, bijuterii din metale, bratari din otel inoxidabil, placate cu aur - 70 RON, cercei cu pietre - la 60 RON si la 90 RON, coliere cu zirconii, perle, pietre din sticla - la 120 RON, 130 RON si 150 RON.
Ce am la stand este o donatie de la un afacerist israelian care consta in gablonturi precum cercei cloisonne, ersarfe din bumbac si esarfe din matase naturala, pasari din email - 20 RON, portofele, coliere din pietre semipretioase, bratari din pietre semipretioase, coliere din hematite, uleiuri esentiale, biblice terapeutice din Israel - 20 RON.
La standul sau puteti gasi si achizitiona si bijuterii superbe din argint si pietre semipretioase precum: jad, smarald, citrin, coral, cuart fumuriu, lapis lazuli, achizitionate din toate targurile de profil sau din colectia ei personala, mostenita de la familie.
un timp pentru a arunca cu pietre si un timp pentru a strange pietre; un timp pentru a imbratisa si un timp pentru a fi departe de imbratisari;
cercei cu surub din argint si cu pietre, , bratari din argint si ametist (cu inel si cercei), cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru.
un ceas american, din pietre scumpe, in cadran, bagate in cifre din aur alb, un ceas Bulova placat din aur, un ceas Elgin din aur alb. ... Am inele din argint cu pietre diferite:
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Am adus la stand si pietre din Romania:
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
La standul ei, care este unul deosebit de mare, gasiti si figurine superbe de pietre - la 10 Ron, bratari si pandantive, coliere de ametist.
"Am adus coliere lucrate manual de mine, din perle de cultura si pietre semipretioase. Nepoata mea, Beatrice Stan, de zece ani, ma ajuta si le insira!
Cei neexperimentati pot confunda cu usurinta turmalinele cu alte pietre pretioase cum ar fi: ... Purtatorul acestei pietre simte siguranta de sine, incredere, pace interioara si, prin urmare, ii creste dorinta si forta de a crea si construi lucruri benefice in viata sa.
In clipa in care au fost colectate primele pietre de pe Luna, aceste teorii au fost zdruncinate.Cea mai veche piatra dateaza de acum 5,3 miliarde de ani.
SFANTUL STEFAN, ucis cu pietre de farisei Potrivit traditiei iconografica, acesta era tanar, frumos, cu un suflet deosebit. Profund, bun orator si un remarcabil psiholog, SFANTUL STEFAN era inzestrat cu un sentiment religios exceptional de cald si de puternic.
Muzeul National de Geologie, din Capitala, isi invita vizitatorii in perioada 12-14 februarie la "Targul de Sfantul Valentin" - expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase. Vedetele expozitiei sunt rubintul, cuartul roz si rodonitul, pietre asociate cu iubirea.
Furiosi, evreii au cerut uciderea lui cu pietre. ... Avand in vedere ca in vremea aceea cei care erau ucisi cu pietre nu puteau fi inmormantati in cavoul familiei, se presupune ca trupul Sfantului Stefan a fost pus in mormantul unui crestin.
De asemenea, tot in cadrul acestui Bazar oamenii au putut achizitiona si diverse covoare din Iran, genti traditionale si inele din argint cu diverse pietre", ne-a spus Luminita Spanu, translator/interpret la Ambasada Republicii Islamice Iran.
In anii '60, geologii au monitorizat 30 de pietre, cu greutati de 25 sau 28 de kilograme care s-au mutat mai mult de 200 de metri, in sapte ani. ... Insa, nimeni nu a surprins miscarea vreunei pietre.
masaje somatice, terapeutice si exotice, terapii cu pietre vulcanice, bambus, reflexoterapie, masaj pe patul cu pietre de jad si turmalina, impachetari la tunel si termocuverta.
Spargatorul de stanci Desi are binisor peste 80 de ani, Seken Tolebekov din Kazakhstan inca mai poate sa sparga pietre cu mainile goale. ... Simteam neincetat o caldura in mana dreapta, apoi am fost stapanit de impulsul de a sparge pietre.
google-analytics.com