Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (2.68 secunde)
Cine nu a cumparat inca un cadou pentru Craciun poate alege o bijuteri unicat realizata din pietre pretioase si semipretioase in montura de aur sau argint, un esantion mineral de colectie sau un simplu obiect de decor cioplit in piatra.
pandante din chiasolit, riolit, rodocrozit, agat cu geoda in interior, amoniti de la Nurnberg, pandante, inele si cercei cu diverse pietre.
pietre mici pentru cadouri - turmalina, agat (au mers foarte bine), un pom din ametist adus din Brazilia si pomi mici din diverse cristale - la 10 RON.
casete de bijuterii din malachite, calcite - la 25 RON, angelit, malachite fibros, cuart cu sulf, jasp ocean, pandante din malachit - la 10 RON, pietre pi - pietrele maiase", ne-a spus Anamaria Vidu.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Iarna Cristalelor".
bratari cu bile si bratari cu diverse pietre, aduse din India. Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 14 - 17 februarie 2013, de Valentine’s Day.
sodalit - 350 RON, septarian sauvage - 400 RON, cutia cu 24 pietre - 300 RON (ametist, cuart fumuriu, azurit, hematit, turmalina neagra, cuart, calcedonie, manganit, malachit si mangano-calcit si pandante din argint cu par din coada de elefant din Africa de Sud - 160 - 220 RON.
La targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie am intalnit-o pe Clara, o fata de 10 ani, care este pasionata de pietre de doi ani.
Duminica, 24 februarie, intre orele 10.00 - 19.00, la Coftale, Strada Stefan Mihaileanu nr, 42, va avea loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) aduce accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom aduce esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
clopotei de vant din agate - la 60 RON, ceasuri din felii de agate - la 50 RON, pandante din pietre - la 20 RON, pandant din aragonit - la 15 RON.
Vei fi astfel absolut incantat sa descoperi un tezaur extrem de bogat in credinte dintre cele mai stranii legate de orice subiect pe care ti l-ai putea imagina: vacante, nastere, moarte, nunti, culori, pietre pretioase, copaci, flori, zane, vreme, numere, animale, pasari, insecte, zodia.
bratarile din agate - la 35 RON, colierele din diverse pietre - intre 70 - 160 RON, cu mokait, agat, cuart, amazonit su coral.
La standul sau puteai gasi de la pietre - la 1 RON pana la o masa de onix - la 650 RON, vaza - la 110 RON, scrumiera - intre 10 - 30 RON, casete de bijuterii - intre 40 - 110 RON si fructiera - la 75 RON.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
bratari din piele - intre 5 - 15 RON, coliere din lemn, cocos si perle - intre 10 - 15 RON, margele de nisip si elemente metalice, colier din cochilii de melc - la 15 RON, inele din argint - intre 60 - 80 RON, bratari din argint - la 60 RON, bratari cu pietre - la 5 RON, bratari metalice.
Acesta a adus bijuterii din moldavit, mokait, cuart roz, pietre pentru chakre - 25 RON, amoniti - 10 RON, dar si diverse alte cristale care fac deliciul pasionatilor.
inele cu pietre - la 10 RON, pandante cu vanadinit, charoit, jasp, eudialit, jasp, amazonit, malachit, bronzit, coliere din piatra lunii, turmalinam, ochi de pisica, cercei montati in argint din charoit, rodocrozit, serpentinit - la 50 RON", ne-a spus Maxim Hiruta.
o camee din scoica lucrata manual - la 150 RON, inel din lava vulcanica si perlute, colier din coral natural - la 120 RON si cercei din pietre - intre 50 - 60 RON.
De ceva vreme, Andrei Costin Victor corecteaza revista "Cristale si pietre" de la De Agostini (ajunsa acum la numarul 85).
google-analytics.com