Cautare

1906 de rezultate pentru "pierderea gustului de pe limba" (3.40 secunde)
Noua gama de rasnite de la Kotanyi propune o tehnologie inovatoare de macinare, marunt sau fin, precum si un design atractiv si rafinat, cu o cromatica speciala care permite identificarea vizuala rapida a tipurilor de condimente - alb pentru Sare de mare, bej-gri pentru Usturoi granulat, pentru pui si pentru gratar, rosu aprins pentru Chili, verde intens pentru ierburi aromatice (Verdeturi de Provence, Verdeturi Italiene si Verdeturi pentru cartofi, ) si negru pentru piper (Piper Mozaic Boabe, Piper Negru Boabe si Piper cu Lamaie).
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
Mariustuca.ro / In primul an de viata, bebelusii nu au nevoie de sare (Autoare: Magda Marincovici) Necesarul de un gram de sare indicat bebelusilor se gaseste in mod natural in lapte, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa adaugam sare in alimentatia bebelusului. De ce ?
Pentru ca iubitorii gastronomiei din Romania sa se poate bucura de o apreciata tendinta a artei culinare a carei origini poate fi gasita in SUA, tara gratarelor, a fost lansata gama Kotanyi Rubs care contine trei amestecuri de condimente:
Rafturile magazinelor abunda in dulciuri si bunatati ambalate in pachete care mai de care mai colorate. ... Produse alimentare nocive Regele gustului - glutamatul de sodiu (E-621) Glutamatul de sodiu este adaugat in cantitati mari in cartofi prajiti, pesmeti, cuburi de bulion, mezeluri, arome sintetice, care si asa sunt nocive.
Adisa Codrut, de la DCMEDICAL, a selectat dintr-un text postat pe facebook de nutritionista Mihaela Bilic, cateva informatii interesante despre sosuri si despre cat de multe calorii contin acestea. Articolul aparut pe DCMEDICAL se intituleaza:
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat la Sfantu Gheorghe ca Uniunea sustine predarea Istoriei si a Geografiei in limba maghiara, nu numai in clasele I-IV, ci si in clasele V-VIII, IX-XII.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Romanii care lucreaza in diverse tari ale Uniunii Europene pot beneficia de Serviciul de orientare pentru cetateni (SOC), prin care pot beneficia gratuit de consultanta juridica in limba romana.
Funar contestase joi la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. Printre mesajele importante transmise de presedintele Romaniei amintim:
maghiara, limba oficiala in Tinutul Secuiesc si liber luni, la Parlament de ziua nationala a Ungariei. Trei sute de primari si alesi locali din Covasna, Harghita si Mures au participat, vineri, la cea de-a doua adunare a alesilor locali din secuime.
Puterea si Opozitia s-au contrat pe un amendament la legea Educatiei care prevedea ca geografia si istoria romanilor sa se predea in limba romana. ... Sedinta s-a suspendat pentru consultari timp de 40 de minute.
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
"Decizie istorica a Curtii Constitutionale de la Chisinau", pe care o puteti citi in continuare. Doresc sa salut exceptionala decizie a Curtii Constitutionale din Republica Moldova, prin care limba romana a devenit, incepand cu data de 5 octombrie 2013, limba oficiala a acetei bucati din trupul natiunii romane.
google-analytics.com