Cautare

981 de rezultate pentru "piatra neamt" (3.37 secunde)
Parcurgand lista cu unitatile administrativ teritoriale beneficiare am constatat o alocare bugetara de 200 000 lei catre municipiul Iasi si o alta alocare bugetara de 1 150 000 lei catre municipiul Piatra-Neamt .
Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt, presedintele organizatiei judetene a PDL), care a avut un mare succes cu televiziunea sa din Piatra Neamt scotandu-l parlamentar pe dl Radulescu, isi face o televiziune mai mare unde incearca sa adune oameni, probabil doar cu scopul de a-i extrage din alte locuri.
Meciul cu Piatra Neamt, amanat Formatia olteana a obținut sapte victorii si a urcat pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, cu unu mai putin decat echipele de pe locurile patru si trei, Dinamo Bucuresti, respectiv VC Unic LPS Piatra Neamt.
Partida VC Unic LPS Piatra Neamt - CSM Lugoj s-a disputat ieri, dupa inchiderea editiei. ... CVM Tomis Constanta - VCM LPS Piatra Neamt, CSM Bucuresti - CSU Galati, Unirea Dej - Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti - Stiinta Baia Mare si Remat Zalau - Steaua Bucuresti.
Oltencele au disputat de atunci trei partide, cu CSM Bucuresti, Tomis Constanta si Unic Piatra Neamt, si le-au pierdut pe toate. Denisa Rogojinaru si colegele sale au luat un singur punct in cele trei partide, mai precis, in cea de marti seara, de pe teren propriu, cu Piatra Neamt.
In una dintre desele sale vizite in tara natala, danezul de 27 de ani a cucerit o blonda focoasa, Line Guldberg (23 de ani), pe care a si adus-o recent la Piatra-Neamt. ... 4.500 de euro e salariul lui Villadsen la Piatra-Neamt.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
In plus, anul acesta, s-au alaturat concursului si scolile din orasul Piatra-Neamt, unde s-a deschis cel mai nou magazin al companiei, dar si scolile din proximitatea celor mai noi hipermarkeuri Carrefour din Bucuresti, Veranda " zona Piata Bucur Obor si ParkLake " zona Vitan.
Un an de la tragedia din Spitalul Piatra Neamt: Amintirile nu dispar, durerea ramane
Un incendiu puternic a izbucnit marti seara pe dealul Pietricica din municipiul Piatra Neamt. Exista riscul ca flacarile sa ajunga la casele din apropiere, la o manastire si la fondul forestier din vecinatate.
Un numar de 80 de statii de transport public vor fi modernizate la Piatra Neamt, cu o investitie de peste 4,8 milioane de euro.
Pacientii din Piatra Neamt sunt nevoiti sa mearga zeci de kilometri distanta, pana la Roman pentru un Computer Tomograf.
Gruparea de criminalitate informatica Anonymous Romania, formata din 14 membri, a fost destructurata de procurorii DIICOT, 12 persoane urmand sa fie duse la audieri astazi, in urma unor perchezitii efectuate in Craiova, Drobeta Turnu Severin si in municipiile Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Piatra Neamt, Cluj Napoca,Arad, Resita si Targu Mures.
Candidatul PSD la prezidentiale Mircea Geoana a declarat astazi, la Piatra Soimului, ca are contacte cu "mai-marii acestei lumi", ceea ce l-ar ajuta pentru discutiile, in calitate de sef al statului, cu liderii mondiali in ceea ce priveste atragerea de investitii.
Facut din granit albastru, Ghidul de piatra din Georgia este menit sa reziste testului timpului si sa comunice cunostinte filosofice, politice, astronomice etc. Este compus din patru blocuri de piatra mari, care contin 10 reguli de viata in 8 limbi: ... Piatra din centru are doua caracteristici speciale:
La Neamt s-au inaugurat opt drumuri intr-o singura zi Cum la sate se stiu destul de putine lucruri despre programele europene, strategia functioneaza. ... Recordul absolut apartine insa candidatilor PSD Neamt care au inaugurat ieri dintr-o lovitura...
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Presedintele Traian Basescu s-a deplasat, sambata, in judetul Neamt, in satul Rotunda, din comuna Doljesti, localitate grav afectata de inundatiile produse la sfarsitul lunii iulie.
"Colegii de la Neamt sunt bucurosi ca pot sa aiba o astfel de tinta, foarte vulnerabila, in aceasta campanie", a comentat Geoana.
google-analytics.com