Cautare

981 de rezultate pentru "piatra neamt" (3.09 secunde)
Suntem uimiti de declaratia politica facuta in Parlamentul Romaniei, de un deputat - Ioan Munteanu (colegiul 5 Neamt) - in care ni se vorbeste, si, implicit, recunoaste, despre cele mai mari tare care apasa asupra acestui popor.
Pentru zona de munte din judetele Caras-Severin, Neamt si Suceava a fost emis un cod portocaliu de vant, in vigoare vineri, pana la ora 14:00, respectiv 10:00 pentru Neamt si Suceava.
Sabaoani, Neamt Pe 31 august 2017, ora 22.25, doamna C.M. a vazut de la domiciliul ei, din Sabaoani, jud.Neamt, timp de mai putin de un minut, spre nord, o formatiune de lumini roz, in forma literei C cu deschiderea in jos si spre est.
Un copil de 2 ani si jumatate a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut de parintii lui, in comuna Urecheni, judetul Neamt.
Accident incredibil in localitatea Pipirig din Neamt. Un camion angajat intr-o depasire a acrosat o caruta in care se afla un barbat.
Seful Serviciului de Ambulanta Neamt, Dan Dorin Morenciu, a fost retinut dupa ce a primit o mita de 40.000 de euro de la opt persoane pentru a fi declarate admise la un concurs de angajare.
Sase mii de euro spaga ca sa lucrezi ca asistent la Serviciul de Ambulanta Judetean Neamt. Asta arata motivarea data de Tribunalul Bacau in cazul arestarii preventive a directorului de la Ambulanta Neamt dar si a doua asistente.
Ionel Arsene s-a autosuspendat din functia de presedinte al filialei PSD Neamt, in urma prabusirii podului de la Lutca, aflat in administrarea Consiliului Judetean si care fusese reabilitat in urma cu cateva luni.
Un comisar din cadrul Serviciului Rutier Neamt a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce a primit mita un ceas inteligent de la patronul unei firme de taxi.
Imagini revoltatoare vin din Neamt. Doi minori s-au filmat in timp ce jefuiau si loveau un batran fara adapost, apoi au pus videoclipul pe retelele de socializare.
Fostul presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, s-a predat in Italia, la Bari. El se afla in custodia politiei. Arsene a fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare cu executare intr-un dosar de coruptie.
O fetita in varsta de 4 ani si 9 luni a fost recuperata de politistii Serviciului de Actiuni Speciale de la tatal sau care refuza sa o inapoieze mamei, de care era divortat, a informat, luni, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.
Un barbat si-a pierdut viata in urma unui accident grav produs din cauza vremii. Doua triruri si doua masini s-au ciocnit pe drumul European E 85 in apropiere de Roman, judetul Neamt
O femeie din Neamt, care a nascut acasa, a pus pe jar autoritatile, dupa ce a refuzat ajutorul medical pentru indepartarea placentei si a cordonului ombilical.
La Vorona s-au inregistrat si nemultumiri din partea unor persoane cu domiciliul in Constanta, Piatra Neamt sau din diferite zone ale judetului, carora nu li s-a permis sa voteze pe raza comunei.
Presedintele Ligii Alesilor Locali, Ludovic Orban, a declarat ca la intalnirea de la Piatra Neamt vor participa ministrii Varujan Vosganian si Dan Motreanu, precum si secretarii de stat Marian Petrache si Paul Victor Dobre.
Postul de director general al ANL va fi ocupat de Gheorghe Popescu, viceprimar al municipiului Piatra Neamt. Ministrul delegat a mai spus ca la baza schimbarii din functie a sefului ANL a stat si un proiect de reorganizare a agentiei.
Distinctia a fost acordata ieri de principalii organizatori de la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est Piatra Neamt. Tema standului botosanean a fost "Reabilitarea Centrului istoric si a zonei pietonale a municipiului Botosani".
1 Mbps, de respectivul serviciu bucurandu-se clientii din peste 20 de orase, printre care se numara Constanta, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamt, Ploiesti, Arad, Iasi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Galati, iar aproximativ 450 de localitati din tara se vor putea folosi de oferta de Internet mobil de la Romtelecom Clicknet.
In acest sens, in anul 2009 am deschis in Piatra Neamt "Centrul de Terapie Intensiva Timpurie Pentru Copilul cu Autism si Familia Sa-being MySelf", de acest serviciu privat beneficiind 57 de familii cu copii cu autism, din tara si strainatate, cu varste cuprinse intre 18 luni - 5 ani si jumatate.
google-analytics.com