Cautare

57739 de rezultate pentru "pentru inama mea" (4.17 secunde)
Pentru el, scena este sensul vietii in acest moment al trecerii sale efemere pe Terra. ... Teatrul e terapie pentru spectatori, dar si pentru actori. ... Cat de importanta este familia pentru tine? ... Copiii au aparut pentru ca i-am dorit atat eu, cat si Halina, nu au fost o intamplare.
Era ca matca unui stup de albine care se inalta foarte sus in vazduh pentru a constata daca se gaseste vreun trantor capabil sa se tina dupa ea. ... Eu nu pot vorbi insa in numele lor, nu stiu cum si-o reprezentau ei, povestesc numai ce-a ramas in amintirea mea.
de catre maestrul Placido Domingo, fiind selectionat din zeci de mii de concurenti pentru a canta in cadrul Operaliei. ... Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. Am fost invitata aici pentru a preda canto in cadrul Festivalului de Arte "French Woods".
- Multe femei te invidiaza pentru cum arati. ... Sunt norocoasa ca sunt frumoasa si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca am o infatisare ok. ... Sunt bucuroasa pentru ca sunt asa cum sunt si ma simt bine in pielea mea. - Cand ai cantat pentru prima oara?
Si singurul mijloc ce-i sta la-ndemina pentru aceasta este procreatia (2) transpus astfel in versuri:
Generatia mea a fost o generatie trecuta prin sport si sporturi.
In cealalta mana am o sacosa cu ziare, reviste si maculatura de tot felul, pentru ca azi, nu in alta zi, la noi in scoala se aduna hartia ca sa fie data la reciclat.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a anuntat, luni, ca a decis sa nu mai candideze la functia de presedinte al partidului, pentru ca nu doreste sa participe la "un circ prost scris".
Geambazu Hristache nu a disparut pentru a se feri de cautarile Politiei ci a fost pur si simplu intr-un concediu de odihna. Reintors ieri din America acesta a declarat ca are pentru fiecare dintre locatiile afacerilor sale contracte pentru furnizare de servicii.
- E o intrebare atat de frumoasa si atat de grea in acelasi timp pentru ca ti-e greu sa raspunzi. ... - Dupa revolutie, noi am fost usor marginalizati pentru a lasa loc altor valuri de tineri care din pacate n-au spus nimic.
Dar, educatia mea este sobra, educatia mea este de om serios si de educatia mea tine ca niciodata sa nu ma apuc de ceva si sa nu duc la bun sfarsit.
Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu.
Ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos, anunta schimbari la Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), care administreaza programul SAPARD, pentru a imbunatati managementul institutiei.
Aceasta EA era mereu in conflict cu o alta, care resimtea de nenumarate ori mila pentru barbatul pe care ELE l-au castrat in felurite moduri - care mai de care mai simbolice sau mai explicite, afland cu stupoare ca masculul pricajit e de fapt bine mersi, potent in asternuturile alteia care nu vrea sa ii prescrie pasi de urmat si care nu ii submineaza si ultima urma de masculinitate, concurand pentru o lupta absurda la suprematie.
Trebuie sa ma ocup de mine pentru a diminua nivelul de zgomot si de interferente care pot exista in gandurile si in emotiile mele, deoarece faptul de a auzi aceste zgomote indica ca poate exista si altceva ce nu vreau sa aud, iar acel zgomot impiedica sunetele nedorite sa ajunga la urechile mele.
Prin punerea mea sub acuzare se incearca schimbarea Guvernului ACTUALIZARE 11.10. ... - Este un moment dificil pentru mine personal si politic, am trecut peste multe de acest gen si voi trece in continuare.
Timp de 20 de ani, Marian Vanghelie a facut parte din viata mea.
Casa mea era o chilie sapata in varf de munte, unde se putea ajunge doar cu scara. ... Ma vad in mica mea chilie unde imi am si micul meu altar. ... Stiam ca oamenii din sat erau suparati pe mine pentru ca lucram cunecuratulÂ'.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Rochia i-a pus in valoare silueta si decolteul generos, Ramona fiind complimentata la fiecare pas de catre invitatii sai pentru cat de bine se mentine in forma. ... Parintii mei au venit de la Craiova pentru mine, pentru a petrece impreuna, a fost si fratele meu si prietena mea.
google-analytics.com