Cautare

57739 de rezultate pentru "pentru inama mea" (5.69 secunde)
In replica, Vanghelie a declarat ca face "jocuri de culise", intelegand prin aceasta discutiile pentru formarea noii echipe, normale in partidele europene si romanesti.
Norocoasa de fel, caci mereu nimereste in miezul evenimentelor, Delia Antal a fost abordata de cateva posturi TV importante pentru a face cateva declaratii despre fericitul eveniment. ... Cea mai frumoasa zi de luni din viata mea!
Si pentru ca ai credinta, sunt sigur ca vei gasi! ... Nu asta e teama mea cea mai mare.
Pentru a considera o astfel de idee a pacientului ca fiind deliranta, este nevoie ca ea sa fie repetata in mai multe ocazii si pe o perioada mai lunga de timp.
Raspund ca nu l-am adus pentru ca am nevoie de informatii procedurale mai intai. ... Dezvalui ca ruda mea era un bun crestin si mi-ar placea prezenta unui preot. ... La cererea mea, ma informeaza ca nu am voie la subsol, ca e interzisa intrarea.
Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", lanseaza "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania album pe care il va prezenta si joi, 23 mai, in Hard Rock Cafe.
Draga Redactie, Asa se zicea pe vremea mea. ... Sau Draga mea Carte cu fete sau fite, in fine, zic asa dupa ce m-am consultat cu fiica mea - adica ce inseamna, cum s-ar traduce Facebook.
Da‘ de la Lasca, de la Cuca Macaii, cum vin procesele verbale computerizat, iubita mea? ... Cum, iubita mea? ... Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon.
Formatia Voltaj a lansat recent, pe una dintre cele mai inalte cladiri din oras, Crystal Tower, un nou videoclip, la piesa "Lumea e a mea".
Nu pentru bani, pentru ca avea destui, ci de dorul familiei, al prietenilor si, mai ales, ca sa fie doctor la el acasa, sa salveze pacientul roman si, de ce nu, poate chiar sa indrepte ceva in sistemul sanitar romanesc, atat de ancorat in trecut.
Desi, pentru prima oara in viata mea postdecembrista, nu mai urmaresc campania electorala cu deosebita atentie, multumindu-ma doar sa arunc un ochi la mersul confruntarii, asemenea unei gospodine care se ocupa cu altceva in bucatarie cat timp oala cu ciorba isi vede de treaba ei pe aragaz, am acceptat sa fiu secund la interviurile luate de moderator lui Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.
- Dar ce, dom'le, viata mea a fost doar un sir baban de gagici? ... scria cel putin pentru o femeie, daca nu pentru mai multe deodata, carora le trimitea apoi, la toate in acelasi timp, poeziile - ceea ce, spune el, nu e cinic:
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International. GALA SUFLET PENTRU ROMANIA este cel mai mare teledon al vedetelor din Romania.
Ramai pentru detalii. ... Marti, Tribunalul Constanta a judecat contestatia inaintata de catre procurorii anticoruptie, amanand pronuntarea pentru vineri. Gigi Becali a fost prezent, marti, la Tribunalul Constanta, unde a declarat ca multumeste magistratilor ca l-au condamnat pentru ca perioada de detentie a fost cea mai folositoare din viata sa.
Frumoasa romanca Mihaela Serban a facut o sedinta foto superba, la mare pentru o marca italiana de costume de baie, iar onorariul il va da copiilor cu probleme.
La spital aveam si o caleasca cu un cal, avem chiar si o salvare, dar nu aveam benzina, o foloseam rar si doar pentru copii. ... - Pentru ca studiasem Fizica si Medicina, iar visul meu era sa ma specializez in radioterapie.
Laboratoarele Thea sunt un centru unic pentru dermatocosmetica, lansat in Bucuresti de Thea Haimovitz in anul 2007. ... Este vorba despre produse unice de ingrijire realizate in Israel si Elvetia, unele exclusiv adaptate pentru centrul din Bucuresti.
Dar si sora tatalui, mama Ica (o chema de fapt, Florica, insa aflat la o varsta frageda, n-am putut sa-i pronunt numele decat Ica si toata lumea asa i-a spus), o femeie extraordinara, a doua mama pentru mine, si ea si-a pus amprenta, augmentand pasiunea de care vorbeam.
1.) Sa incepem cu acuzatiile si pozitia mea fata de acestea - NU am cerut NICIODATA, nici pentru mine nici pentru PSD, vreo suma de bani NICIUNEI persoane pentru a fi candidat!
Intr-o dubla calitate care tine, pe de-o parte, de relatia pe care am avut-o cu PDL ca partid important al coalitiei de guvernamant, si pe de alta parte, pentru ca, sincer, cred in calitatea oamenilor pe care incerc sa-i ajut oferindu-le minimul unui profesor universitar.
google-analytics.com