Cautare

4115 de rezultate pentru "pascani judetul iasi" (3.31 secunde)
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Pentru ca numai cei care suntem la comisii si raspundem de ele stim ce greu se face cvorumul, iar cei care sunt in doua comisii sunt - vorba unui mare antrenor de la Politehnica Iasi - "Pe stadion sunt studenti si la universitate sunt fotbalisti." Asa-i si cu acesti colegi ai nostri.
Martorii oculari au declarat ca ele efectuau viraje deasupra localitatilor survolate, manifestand o predilectie pentru cazarmile din Focsani, Iasi, Braila si Targoviste.
Pe locul doi se situeaza judetul Suceava, cu 272 de proiecte, urmand apoi judetele Timis, cu 227 de proiecte si Iasi, cu 207 proiecte. Cea mai scazuta rata a alocarilor SAPARD s-a inregistrat in judetul Mehedinti, unde au fost solicitate fonduri nerambursabile doar pentru 37 de proiecte.
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. ... Aparent, programul "Prima Casa" nu a influentat piata imobiliara din judetul Constanta.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
Cel din Belcesti, al 20-lea din judetul Iasi, este amplasat pe str. ... Cea din Melinesti, judetul Dolj, este prezenta pe str. ... Magazinul din Moldovita, judetul Suceava, se afla pe str.
Locul desemnat pentru a gazdui acest eveniment nu a fost ales intamplator, avand in vedere ca la alegerile locale din luna iunie, PD-L a obtinut in judetul Neamt un procent de 44 la suta din totalul voturilor.
Primul teren, situat in satul Sotrile, comuna Nistoresti, judetul Prahova, are 5.000 de metri patrati. ... Al doilea teren are 423,5 metri patrati si se afla in Voluntari, judetul Ilfov, valoarea acestuia fiind de circa 46.
Castiguri medii nete apropiate de cel inregistrat la nivel national, dar sub acesta, au fost consemnate in judetele Constanta - 1.224 de lei, Iasi - 1.223 de lei, Timis - 1.222 de lei, Olt - 1.218 lei si Mehedinti - 1.217 lei.
Spre exemplu, in judetul Iasi s-au inregistrat 60 societati care au intrat in insolventa in luna ianuarie, fata de 37, cate s-au inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.
xxx Pe 13 iulie 2017, un cetatean din judetul Iasi a semnalat ca a vazut un avion cu flacari la motoare care s-ar fi putut prabusi in zona localitatilor Prisecani si Osoi.
Un jandarm a fost agresat de un barbat care participa la manifestarea traditionala organizata in comuna Ruginoasa din judetul Iasi, a anuntat, vineri, Jandarmeria Romana.
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
Organizatia PSD Iasi si-a ales in cursul zilei de sambata un nou presedinte, in persoana lui Gheorghe Nichita, nimeni altul decat primarul Iasiului. ... Alegerile au venit ca urmare a retragerii lui Ion Solcanu din functia de presedinte al PSD Iasi, motivele lui fiind de natura personala.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
In perioada 17-22 decembrie 1989, respectiv pana la fuga lui Nicolae Ceausescu din Comitetul Central al Partidului Comunist Roman (la al carui ultim congres, al XIV-lea, ati participat cu aplomb, ca delegat de Iasi), au fost scoase tancuri doar la Timisoara si la Bucuresti, dar nici acolo nu au tras pana la plecarea dictatorului.
Ioan“ din Iasi cu intentia declarata de a-si mari bustul pentru obtinerea unei slujbe mai bune în Italia.Conform dr.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi.
google-analytics.com