Cautare

620 de rezultate pentru "pasajul unirii" (3.35 secunde)
Unirii intre bd. ... Unirii intre bd. Libertatii si bd. I.C.Bratianu, in ambele sensuri de circulatie. Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule:
Trenul Unirii va face legatura intre Bucuresti si Iasi in data de 24 ianuarie, cand romanii sarbatoresc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas spre infaptuirea statului national unitar roman, informeaza marti CFR Calatori.
In contextul Centenarului Unirii Basarabiei cu Romania, duminica 25 martie 2018, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau a avut loc Marea Adunare Centenara.
S-a spus ca maretia actului Unirii consta in faptul ca el este rezultatul vointei romanilor care, in ciuda vitregiilor istoriei, si-au pastrat si consolidat identitatea nationala.
Fara a lua in calcule problemele administrative litigioase legate de folosirea sediului de pe Unirii 86 si a stadionului "Ion Oblemenco", actualul patron se confrunta si cu alte probleme.
Fara a lua in calcule problemele administrative litigioase legate de folosirea sediului de pe Unirii 86 si a stadionului "Ion Oblemenco", actualul patron se confrunta si cu alte probleme.
Astazi, romanii serbeaza, intr-un fel sau altul, Ziua Unirii, implinirea a 148 de ani de la "marele act istoric", care avea sa duca la crearea statului in care, de bine, de rau, ne ducem zilele.
A fost gluma serii de 1 decembrie de la Unirii, poanta ieftina care a parcurs intr-o secunda, ca telefonul fara fir, zeci de mii de oameni, de la Tineretului la Romana. ... La 1 decembrie, la Unirii, a venit sa vada bradul toata lumea care o cauta pe Elodia.
Traficul rutier va fi restrictionat in centrul Capitalei, sambata si duminica, cu ocazia organizarii "Zilelor Bucurestiului", Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii fiind inchise sambata.
Unirii intre Bd. ... Unirii intre Bd. ... Unirii - Splaiul Independentei - Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie.
Unirii intre Bd. ... Unirii intre Bd. ... Unirii - Splaiul Independetei - Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie.
Primaria Sectorului 4 anunta ca circulatia din zona Pietei Unirii va fi restrictionata. Pericol de surpare in Piata Unirii din Bucuresti!
Pasajul costa 3,2 milioane de euro. ... In extravilan, drumul are platforma de zece metri, iar in sectorul de drum de la iesirea din Craiova, dupa Ford, pana la pasajul CF, se va mai face cate o banda pe sensul de mers.
Exemplu este Praga, unde pasajul trece tot la acest nivel al blocurilor. La fel pasajul Basarab din Bucuresti, este comparabil.
Exemplu este Praga, unde pasajul trece tot la acest nivel al blocurilor. La fel pasajul Basarab din Bucuresti, este comparabil.
Trotuarul rulant de pe Pasajul Basarab va fi montat peste trei luni. Statia intermodala cu lifturi si scari rulante a fost finalizata, dar fara trotuarul rulant care ar trebui sa faca legatura cu Gara de Nord.
Intram in Pasajul Victoriei, ce duce din strada Academiei in Calea Victoriei. ... Avem si Pasajul Villacrosse, acoperit. Aici se vede lipsa de intretinere, dar nu m-as plange, pentru ca inca exista cladirile istorice ce au dat nastere acestui spatiu.
In cadrul targului organizat in pasajul de la Universitate pana pe 24 decembrie inclusiv, sunt prezenti si Paul si Radu Zbircea de la Sweet Delights din Oradea.
Pasajul bulevardul Carol I - strada Aries, pe sub strada A.I.
In aceasta primavara sau cel tarziu in vara urmeaza sa inceapa lucrarile si la pasajul subteran de la Universitate. ... Cuza si Calea Bucuresti, pentru ca de acolo va incepe pasajul, care ar iesi la suprafata nu departe de Casa Studentilor.
google-analytics.com