Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (3.41 secunde)
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
Mariustuca.ro / Papa Francisc sarbatoreste cei 88 de ani impliniti joi de Benedict al XVI-lea (Autoare: ... Am vorbit despre moarte de mai multe ori, papa si cu mine, desi este o persoana foarte discreta si rezervata.
Papa il lasa in functie pe cardinalul Rainer Maria Woelki. ... Anul trecut, Papa l-a trimis pe cardinal in vacanta duhovniceasca.
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta. Papa a incercat sa reabiliteze imaginea Bisericii Catolice.
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi. Documentul s-ar fi activat in cazul unor probleme de sanatate.
Sicriul cu trupul fostului Suveran Benedict al XVI-lea a fost scos din Bazilica Sfantul Petru in sunet de clopote si depus in fata zecilor de mii de credinciosi adunati in Piata Sfantul Petru de la Vatican, transmite Reuters.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Presedintele Traian Basescu si-a continuat vizita la Roma in nota sa nonconformista. ... El a fost sa vada in original Columna lui Traian, pe care a admirat-o pret de o tigara.
Papa Benedict al XVI-lea marcheaza finalul unui an dificil Papa Benedict al XVI-lea a marcat luni finalul unui an dificil, spunand ca, in ciuda atator pierderi de vieti omenesti si a nedreptatilor din lume, bunatatea va birui, transmite Associated Press.
Papa Benedict a demisionat dupa ce a aflat de existenta unui grup de homosexuali la conducerea Bisericii Catolice Suveranul Pontif a decis sa-si inainteze demisia in aceeasi zi in care a fost informat despre existenta unei puternice factiuni gay, aflata in structurile de conducere ale Vaticanului.
Exact in Joia mare a Pastelui Catolic, Inaltul Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, a dat publicitatii o veste mare.
Dupa ce Papa Ioan Paul al II-lea a reusit sa promoveze anual intalniri internationale pentru dialog si pentru depasirea disputelor religioase, organizand sinoade ecumenice, Zile mondiale de rugaciune pentru pace, la care participau reprezentanti ai tuturor religiilor, succesorul sau pe scaunul papal isi cam face de cap.
In context, a gasi, in puzderia de editoriale apusene, un comentariu favorabil premierului maghiar, Viktor Orban, e mai greu decat a identifica un ac in carul cu fan.
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital.
Dezvaluirile au aparut in editia de ieri a cotidianului The Times, care sustine de asemenea ca Franta, Germania si Italia ar fi cheltuit milioane pentru a-si aduce ostaticii acasa.
Romania trece printr-o perioada foarte dificila, iar pe langa recesiune si inundatii, tara mai are de-a face si cu un guvern incompetent si un presedinte nepasator, scrie Financial Times.
Amanarile si depasirile de buget in cazul podului de peste Dunare de la Vidin-Calafat ilustreaza cum chiar si cele mai bine intentionate proiecte UE cu fonduri structurale pot fi prinse intr-un hatis de interese contradictorii si sfarsesc prin a fi incetinite de birocratie, scrie Financial Times.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
De pilda, cu mai bine de un an in urma, Hilary Clinton si managerul ei de campanie electorala, John Podesta, au incercat - si au esuat - sa transforme Marele Tabu intr-un punct de discutie al campaniei electorale.
Episcopii catolici reafirma sustinerea pentru proiectul de modificare a Constitutiei Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie 2018, pentru modificarea articolului 48, alineatul 1, din Constitutia Romaniei.
google-analytics.com