Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (2.64 secunde)
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Mircea Geoana, ambasador al Romaniei in Statele Unite in anii ‘90, este prins intr-o lupta politica stransa pentru presedintia Romaniei in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 6 decembrie, noteaza cotidianul american "Washington Times", la rubrica Embassy Row Liderul Partidului Social Democrat are o sansa egala pentru a castiga alegerile impotriva actualului presedinte, conservatorul Traian Basescu, in conditiile in care Geoana a obtinut 31,15% din voturi in primul tur de scrutin, iar Basescu 32,44%.
NOUL PAPA este argentinian de origine italiana, cardinal din februarie 2001. ... Nu-i plac mondenitatile, nu are masina, se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun si a renuntat la somptuoasa locuinta din Buenos Aires, destinata arhiepiscopilor.
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri.
De parca pentru fiecare functie s-ar forma in timp un sablon, iar ultimul ocupant isi pune irevocabil amprenta pe trasaturile generale si particulare pe care musai trebuie sa le aiba succesorul sau.
Cu doar citeva zile inaintea semnarii Tratatului de aderare, presedintele Traian Basescu a acordat un interviu unui grup de jurnalisti acreditati la institutiile Uniunii Europene de la Bruxelles, iar unul dintre acestia i-a cerut sa comenteze declaratiile recente ale ministrului francez de Externe, Michel Barnier, care a spus ca Romania nu are reflex european, avind in vedere si declaratiile presedintelui Jacques Chirac din urma cu un an, care a afirmat, referindu-se la criza irakiana, ca Romania ar fi avut ocazia sa taca.
Occidentul cu al sau acquis comunitar nu accepta decat ce ii convine - sa ne referim la dublul standard in ce priveste deciziile Curtii Constitutionale din Romania in 2012 si respectiv 2017.
Bursa/ OCTAVIAN DAN) Anuntul oficial al existentei extraterestrilor va fi facut in anul 2015 - sustin mai multi specialisti care studiaza fenomenul. ... Tocmai de aceea liderii marilor puteri, dar si liderii religiosi, sunt obligati sa iasa public si sa faca un anunt oficial in acest sens.
Cotidianul "The Financial Times" a publicat in editia online un material in care apreciaza ca Romania si-a incetinit vizibil ritmul reformelor de la momentul aderarii la UE.
Detaliile investigatiei Mita in Parlamentul European.
In cartea sa: The Missing Times:
Vaticanul a condamnat in mod vehement atentatele islamiste comise la Paris, soldate cu aproximativ 120 de morti si 200 de raniti, catalogandu-le drept violenta terorista nebuneasca. ... - Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod.
Papa Francisc, in direct la Expozitia universala EXPO MILANO 2015 (Autoare:
Magda Marincovici) Mii de credinciosii romano-catolici din Bucuresti, printre care foarte multi tineri, preotii din parohiile bucurestene, calugari si calugarite din comunitatile religioase locale participa duminica, 20 martie 2016, la procesiunea de Florii pe care Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti o organizeaza si in acest an pe strazile capitalei, anunta Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuesti.
O jurnalista ITV News a anuntat din greseala decesul Papei Francisc. Papa a primit in vara o masca de Spiderman de la super-eroul Marvel. Si vantul puternic i-a dat batai de cap la inceputul lunii, in Grecia.
Papa Francisc a condamnat in termenii cei mai duri de pana acum invazia ruseasca in Ucraina pe care a numit-o "o agresiune armata inacceptabila" si a spus ca Mariupol, asediat cu brutalitate de invadatori, este un "oras martir", dar si ca orasele ucrainene risca sa fie "reduse la a fi niste cimitire" relateaza Reuters.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. Tinerii pacienti au fugit din Ucraina in primele zile ale razboiului, care a inceput pe 24 februarie, cand Rusia a invadat Ucraina.
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
google-analytics.com