Cautare

1094 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (3.21 secunde)
Ovidiu zicea despre geti, adica despre stramosii nostri, ca sunt cam prostanaci, pentru ca el venea si vorbea cu ei, iar ei radeau tot timpul. ... Mai apoi se pare ca Ovidiu si-a luat seama si a scris niste versuri in getica, dar ele nu s-au pastrat.
Prima festivitate de felicitare a locuitorilor cu "state vechi de plata" intr-ale mariajului a avut loc chiar in cursul zilei de ieri, iar cel care a inmanat cele 18 plicurile cu cei 300 de RON a fost primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu.
Totodata, liderul Partidului Conservator se declara victima unei diversiuni politice cu implicatii economice puse la cale de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. ... Sorin Ovidiu Vantu se declara mahnit de afirmatiile lui Voiculescu.
Atat presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, cat si secretarul general al PD Dolj, Gelu Visan, au tinut sa-i aminteasca pesedistului nemultumit de imputinarea primarilor "rosii" din judet cateva aspecte din anii cand la conducerea judetului se afla chiar actualul sef al organizatiei PSD Dolj, Ion Calin.
In urma deciziei, Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, a declarat:
Influenti, simboluri si businessmeni La categoria influenti, oameni care, desi nu au functii publice, politice, administrative, dar au o influentaa mai mare asupra celor care iau decizii, primul loc il ocupaa Gigi Becali (foto), urmat de Dinu Patriciu, Ion Tiriac, Ion Iliescu, Theodor Stolojan, Sorin Ovidiu Vintu, Adrian Naastase, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mugur Isaarescu.
Din partea PNL pot pleca la Parlamentul European Tiberiu Barbuletiu, Mircea Cosea, Adina Valean, Ovidiu Silaghi, Alexandru Mortun si senatorul Adrian Cioroianu. ... Si grupul minoritatilor nationale, altele decat cea maghiara, l-a propus pe Ovidiu Gant pentru a fi europarlamentar.
Dupa ce a dat exemplul negativ al primarilor PSD care au pierdut din increderea electoratului dupa ce au trecut la PD, Mazare s-a oprit in mod special asupra lui Ovidiu Brailoiu, singurul edil pesedist care sta prost in sondajul-minune.
Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, l-a acuzat pe Buzatu ca a votat cot la cot cu PSD-ul in motiunea de cenzura contra ministrului sanatatii, ca a devenit presedinte de filiala fara vechimea necesara in partid si chiar ca ar fi furat arhiva de adeziuni a organizatiei in iunie 2005.
Titus Corlatean, Gabriela Cretu, Petru Tarniceru, Emil Radu Moldovan si Ovidiu Branzan. ... Titus Corlatean s-a declarat mandru ca are sange "rosu social-democrat european", iar Ovidiu Barzan se considera un donator fidel.
Cel mai sarac deputat din Dolj este Monalisa Galeteanu, care locuieste intr-un apartament cumparat in 1995 si are 695 de actiuni la Voltinvest, acolo unde detin actiuni si Marian Jean Marinescu si senatorul Mario Ovidiu Oprea.
Am facut si actiuni noaptea la inceput, dar acum lucrurile s-au mai linistit, oamenii ne cunosc si stiu ca pot apela la noi pentru orice sesizare", sustine Ovidiu Grosu, comandantul postului de Politie Basarabi.
In sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, patru consilieri locali, Ovidiu Ghita, Marian Boroiu, Ion Petcu si Florian Marin, au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
Marian Boroiu, Ovidiu Ghita, Ion Petcu si Florian Marin au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia in sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
In timp ce presedintele liberalilor doljeni, senatorul Mario Ovidiu Oprea, considera ca demisia Monei Musca este tardiva, presedintele liberal-democratilor, Horatiu Buzatu, e de parere ca hotararea a fost una grea si reprezinta un gest de onoare pe care foarte putini alesi din parlament ar fi in stare sa-l repete.
Printre noutatile cabinetului se numara comasarea Ministerului Economiei cu Ministerul Finantelor intr-unul singur, condus de Varujan Vosganian, aparitia unui minister al IMM-urilor, Comertului si Turismului, condus de liberalul Ovidiu Silaghi, si desfiintarea Ministerului Integrarii Europene.
"Aceste cinci terenuri sunt situate la un kilometru de intravilanul localitatii si cu toate acestea, primarul a semnat documente, impreuna cu arhitectul sef Ovidiu Preva, prin care sustine ca terenurile ar fi in intravilan.
Constantin Podgoreanu, iar vicepresedinti Ovidiu Ghita si Lucian Faliboga.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a promis cu ocazia premierii celor mai longevive cupluri din localitate ca va organiza pentru acestea, cu prima ocazie, un spectacol.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, intentioneaza ca pana in 2010 sa rezolve, in proportie de 99%, problema locativa a urbei pe care o conduce.
google-analytics.com